Sjove spil til hele sommeren

Sjove spil til hele sommeren

23. marts 2021 325 Af redaktionen_dk

Sjove spil til hele sommeren

Som en del af denne nedlukningstid, hvor I ikke må besøge alle dine venner, så er vi folk starte at spille flere sjove spil for gøre livet en smule sjovere. Og hvad er der af sjove spil i disse tider? En klassiker vil for det meste være et godt sæt kort. Jeg vil personligt mene, at I med et stabilt dæk kort, er utrolig godt forberedt, når I skal være game master for din venner. Måske skal spilles 500, når du igen kan tage på ferie i udlandet. Det kan også være I skal holde poker begivenhed for jeres kammerater, hvor I selvfølgelig skal være dækket godt ind med et seriøst holdbart sæt spillekort. Det gør også virkelig oplevelsen så meget bedre, hvis du har et godt sæt spillekort klar til 500, når dine bekendte kommer forbi. Måske kender du til situationen våde spillekort? Det kan faktisk forhindres virkelig effektivt med vandafvisende spillekort. De er jo meget spændende! Jeg har alt for ofte afholdt arrangement for mine familie inden vi skulle videre, hvor vi selvfølgelig har brugt spillekort som en del af aftens underholdning. Men det resultere altid i den samme situation, hvor jeg står tilbage med skadet spillekort, idet nogen har spildt sin drikkevare udover mine kort. Det er ikke en god løsning, hvis du skal købe nye spillekort hver anden gang du har kammerater forbi. Det er her de vandafvisende spillekort kom ind i billedet. Så nu kan vi have mange sjove spil uden at jeg skal tænke på at beskytte mine kort hver gang.  

Kan de bruges til andet? Hvad nu hvis jeg ikke fester så meget – hvorfor skulle jeg så bruge vandafvisende spillekort? Men de nye tendenser, hvor en del familier er startet at udnytte det dejlige landskab, så kan du da helt klart gøre brug af spillekort. Flere unge er begyndt at vandre i det danske land, men som I nok er opmærksom på, så kan I blive udsat for en del regn, når du bevæger jer ud. Her vil det være optimalt at gøre brug af sine vandafvisende spillekort fra Vandballonen, når man mangler nogle sjove spil. Så tager I bare jeres vandafvisende spillekort frem, og så skal man ikke tænke på snen som pisker ned.  

Kortspil skaber den gode stemning  

Det optimale ved kortspil er muligheden for at begynde samtaler og skabe god atmosfære. Måske kender I til det? Om du er til fest eller på sin første date, så kan kortspil altid tagers i brug! Jeg mindes virkelig mange tidspunkter, hvor jeg frembringer et dæk spillekort og starter på et sjov spil 500. Det er en stabil måde at skabe en god afmosfære, samt komme i gang med at føre en samtale, da du har travlt med at slappe af. Personligt glæder jeg mig til at Danmark igen åbner op, så jeg kan starte at rejse igen. Rejse til tværs gennem sommerlandet, hvor man kan finde ro med et kortspil og øl, mens du nyder ferien.