Sådan finder du det perfekte lys til boligen 

Sådan finder du det perfekte lys til boligen 

22. marts 2021 1 Af redaktionen_dk

At finde lamper til sit hjem kan være en kamp. Der er mange faktorer, som man skal tage højde for. Blandt andet lampens form, farve og hvor koncentreret lyset skal være. Man kan næsten stirre sig blind på alle de muligheder, der findes rundt omkring.  

Hvorfor ikke vælge en tidsløs model som den genkendelige caravaggio? Lampen har status som designikon på grund af dens velkendte design. 

På trods af dette er den at finde i mange hjem. Lampen passer ind i de flestes indretning, så find en caravaggio lampe her. Læs mere herunder om, hvorfor du skal vælge netop denne type lampe.

Enkelt, karakteristisk design

Der er ingen tvivl om, at lampeserien caravaggio er en af de lampetyper, som de fleste ville kunne genkende. Lampen har et enkelt design, som samtidig også gør den meget karakteristisk. Lampen har en skærm i metal, som kan fås i flere forskellige farver. 

Det er dog hovedsagelig farverne hvid og sort, der går igen. På den måde kan man også finde en model, der passer til ens eget hjem. Skærmen er blødt bøjet, så den får næsten feminine træk. Dette står i kontrast til lampens ledning i stof og krombehandlede ophæng. 

Lampen kan fås i flere forskellige typer. Det er som bordlampe, gulvlampe, væglampe og en almindelig loftslampe til ophæng. 

Den kan også købes i flere forskellige størrelser, så du kan sagtens finde lige den, som du skal bruge. At lampen kommer i så mange forskellige typer, betyder også, at man kan lave en rød tråd i sin indretning. Ved at vælge flere af caravaggio lamperne, kommer husets belysning til at virke som en fuldkommen heldhed. Der skabes sammenhæng mellem rummene, blot ved et par lamper eller tre. 

Den optimale belysning

Lampen har et koncentreret lysindfald. Det kommer af den dybe metalskærm. For mange vil dette også betyde, at lampen giver den helt perfekte belysning. Der, hvor lampens lyskurve rammer, er i det mest optimale lys. 

Det gode ved caravaggio lampen er, at dens metalskærm er så dyb, at det er svært at blive blændet af den. Lampen passer derfor også perfekt til et stuebord eller spisebord, fordi ingen kommer til at føle sig forstyrret af det præcise lys. Lampen passer også rigtig godt som skrivebordslampe. 

Kun fantasien sætter grænser, men med en caravaggio lampe er du i hvert fald sikret designsikker kvalitet og den bedste belysning.