Mangler du inspiration til badeværelset?

Mangler du inspiration til badeværelset?

24. marts 2021 912 Af redaktionen_dk

Badeværelset kan være svært at gøre personligt, hvis du ikke har lyst til at udskifte alle fliserne og installere ny badekabine, toilet og håndvask. Men det vil aldrig være umuligt. Her og hos cphnyheder kan du finde inspiration til badeværelset, så du kan gøre det flot og unikt.

Personlige pyntegenstande

Da der er begrænset med plads på badeværelset, er du nødt til at gribe de muligheder, som du har. Dog skal du ikke fuldstændig dække enhver overflade; det kan blive rodet. Men mon ikke der er plads til et billede på væggen og en lille vase ved siden af håndvasken? Du kan også gøre det ved at give pyntegenstandene en praktisk funktion; for eksempel ved at bruge et fad, man ikke kan servere mad på, til at opbevare de smykker, som du går med dagligt. Det bliver praktisk, det bliver flot, og det bliver personligt.

Matchende håndklæder

Mangler du mere inspiration til badeværelset? Et populært råd omhandler dine håndklæder. Du har dine håndklæder til badet, og håndklædet til at tørre hænder i. Hvis de matcher, skaber du en rød tråd i badeværelset, og det danner et udtryk af helhed. Det skaber balance, og det skaber harmoni. Det gør, så alting går op i en højere enhed, og giver badeværelset et meget klassisk og elegant look. Selve håndklædernes udseende er op til dig. De kan være i stærke farver som blikfang, eller som diskrete dekorationer; de skal bare matche.

Elegante badeforhæng

Går du efter et elegant badeværelse, kan badeforhænget have en stor indflydelse. Leder du efter inspiration til badeværelset online, vil du kunne finde alt fra badeforhæng med billeder af kendte til slet ingen badeforhæng. Du skal finde ud af, hvad du synes er flot. De fleste foretrækker noget klassisk såsom en farve, der matcher resten af badeværelset, og eventuelt med lidt mønster på. De fleste går ikke efter et badeforhæng med at larmende udtryk; det kan give badeværelset en fragmenteret fornemmelse.

Gør de praktiske ting flotte

Ligesom med håndklæderne og badeforhænget, kan du sagtens gøre badeværelsets andre praktiske elementer flotte og elegante. Det kan for eksempel være din vasketøjskurv; i stedet for en overfyldt plastikkurv, find en flot kurv af flet, der faktisk er stor nok til alt vasketøjet. Det kan også handle om toiletpapir. I stedet for at have de ekstra ruller stående i deres plasticpose, put dem i en fin kasse og stil dem nær toilettet, så både du og dine gæster nemt kan finde dem. Det er alt sammen små ting, som gør en stor forskel.

Det smukke badeværelse

Hvad har du brug for i et badeværelse? Hvordan kan du gøre det, du har brug for, flot? Der er læssevis af inspiration til badeværelset online, så du aldrig vil stå på helt bar bund. Det er helt okay at få lidt ideer baseret på andre menneskers ideer. Pynt med lidt personlige ting, sørg for, at dine håndklæder matcher, vælg et flot badeforhæng, og gør alle de praktiske ting elegante; så er du allerede rigtig godt på vej til det perfekte badeværelse.