Se efter dette, når du vælger dit rengøringsselskab

Se efter dette, når du vælger dit rengøringsselskab

7. januar 2022 1 Af redaktionen_dk

Der er flere og flere virksomheder, der gør brug af rengøringsfirmaer, så de kan holde deres lokaler rene og hygiejniske for deres medarbejdere.

Det at have rene lokaler er nemlig vigtigt på mange måder. For det første er der en stor signalværdi i at have rene lokaler. Det er med til at afspejle professionalisme til både de ansatte og potentielle kunder, der kommer på besøg.

Dertil er det faktisk også ret vigtigt for antallet af sygemeldinger, som virksomheden får. Der er nemlig et sammenhæng mellem skidt, smuds og bakterier, som får lov at blive på overfladerne og antallet af sygdomsramte kollegaer. Og det giver naturligvis god mening, for dårligere hygiejne betyder større smitterisiko.

Men hvad skal man se efter, når man skal vælge sit rengøringsfirma? Vi giver svaret her.

Spørg i dit netværk og tjek online

En god måde at finde et godt firma på, er ved at spørge i dit netværk. De bedste anbefalinger kommer ofte fra en bekendt i sit netværk. Det er naturligvis fordi, at de så har konkrete erfaringer med den pågældende virksomhed. Dermed kan de fortælle, hvad man kan forvente og berette om deres egne oplevelse.

Kender du ikke nogen, som kan hjælpe dig med en anbefaling, kan du ty til internettet. Her kan du søge på rengøring i dit nærområde, hvorefter du kan vurdere de forslag, du får fra Google.

Du kan vurdere forslagene på firmaernes egne hjemmesider, hvor du kan danne dig et indtryk og måske læse kundeanmeldelser. Dertil kan du lave et opfølgende tjek på f.eks. Trustpilot eller Googles egen anmeldelsessider, så du kan læse om andre kunders erfaringer.

Vælg den lokale

En god ide, når du skal finde din rengøringsassistance, er at vælge en lokal virksomhed. Det giver en anden tryghed, når man vælger lokalt, da man ikke har så langt til firmaet og desuden ofte vil være en del af byens netværk og stole mere på hinanden. Det er fordrende for det gode samarbejde.

For rengøring i Trekantområdet kan du evt. tage et nærmere kig på DLO Rengøringsservice, som er lokale og yderst kompetente.