Er Du Interesseret I Montering Af Solfilm På Dine Vinduer?

Er Du Interesseret I Montering Af Solfilm På Dine Vinduer?

5. januar 2022 2 Af redaktionen_dk

Hold dig nedkølet hele sommeren! Med solfilm og vinduesfilm kan du få en behagelig indetemperatur uden besværet og udgifterne til aircondition. Solfilm beskytter også dine møbler mod at falme i solen og holder dit hjem eller kontor flot. Giv dit ydre et elegant præg med en film – og reducer samtidig dine energiregninger!

Få hjælp med solfilm til at sænke temperaturen og minimere udgifterne til køling af bygninger. Det går du ved at montere solfilm på vinduerne. Vinduesfilm eller solfilm – også kaldet vinduesfolie – er en løsning der går du kan sparer på energiven til nedkøling, og undgå på problemer med solvarme og generende lysindfald.

Solfilmen kan monteres enten indvendigt eller udvendigt på glasset og reducerer på både varme og blænding fra solens stråler. Solfilm på vinduer går at glassets bedre kan reflektere varmen fra solens stråler væk fra ruden, så det ikke rammer rummet. Flere typer solfilm giver virkelig store fordele uden at ændre meget ved udseendet af bygnings udvendige glas. Det medvirker til at skabe et bedre indeklima, da du holder både solens UV-stråler og varme ude.

For mange virksomheder og private boligere er vinduesfilm derfor en omkostningseffektiv, smart og brugbar løsning der på lidt længere sigt sparer dig penge, og bidrager til optimale arbejdsforhold. Solfilm af høj kvalitet til vinduer kan hjælpe dig med at holde et rum med store vinduer køligt om sommeren og varmt om vinteren.

Det kræver ikke specielle forberedelser eller ændringer på dine eksisterenderuder, det skal blot ligges ovenpå en i forvejen rengjort vindue. Det skal dog nævnes at jo mørkere solfilm jo bedre effekt mod varme og solen. Generelt kan man sige, at de mørke varianter giver en bedre reflektering, mørk solfilm begrænser naturligvis samtidig også mere af det lys, der kommer ind gennem vinduet dvs. rummet bliver mørkere.

Har du store vinduespartier i din bygning, så giver det meget  lys og liv i lokalerne, men generne fra solen kan være drille og være udfordrende. Og fordi store vinduespartiere i facaden lader mere lys komme ind i rummet end de traditionelle danebrosvinduer.

Arbejder du på et kontor hvor der står m ange computere og der er for meget lys i lokalet, så kan solfilm hjælpe dig mod høj varmeudvikling samt blænding og reflekser på computerskærme, og solfilmen giver derfor et mere behageligt indeklima. Med den rigtige solfilmsløsning der ikke er for mørk, kan I komme varmeproblematikken til livs og skabe et bedre indeklima.

Solfilmen monteres oftest udvendig på ruden for at opnå den højeste effekt, da varmen standses inden den rammer ruden. Efter montage af solfilm på glasset vil generne som blænde fra solen og et stort varmeindfald blive mindre og du vil føle rummet er mere behageligt at opholde og arbejde i. Du  får reduceret falmning af varer i butiksruder, møbler og inventar, du kan vælge det pga. film er billigere end at skifte alle ruderne ud med glas hvor solfilmen er monteret fra fabrikken.

Solfilm er derfor ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig som hvis du sætter skodder eller lign på udendørs.