En flot spisestue har et rigtig træ bord

En flot spisestue har et rigtig træ bord

7. januar 2022 3 Af redaktionen_dk

Til den perfekte spisestue hører sig et rigtigt bord af træ. Du behøver ikke at lede ret længe, for du skal bare kigge på plankeborde. Gå ind på siden https://planke-bord.dk/ og se det fede udvalg af fantastiske plankeborde. Der er mange kombinationsmuligheder i forhold til farver og de mange typer af understel. Et plankebord skal ikke være en forhastet beslutning, men du skal i stedet gøre det til en proces, så du ender op med det helt perfekte plankebord.

Et plankebord klæder en hvilken som helst spistestue

Når du skal vælge et plankebord til din spisestue, så kan du være helt rolig. Plankeborde passer nemlig til alle boliger, alle stuer og alle rum. Det eneste, du nok skal vælge ud fra, er farven på dit plankebord. Her kan det være, at det i forhold til lige netop din spisestue giver mest mening at vælge fx et helt mørkt eller meget lyst plankebord. Plankeborde er tidløse, og derfor kan du med ro i sindet anskaffe dig et plankebord, som resten af livet kan pynte flot i din spisestue.

Gør det til en grundig proces at vælge det helt rette bord af træ

Eftersom et plankebord er så tidløs og i princippet kan følge dig hele livet, bør du også gøre det til en grundig proces, så du ender op med at få det plankebord, der bare passer nærmest mere end perfekt ind i dit hjem og din spisestue. Her kan du med fordel gå op i selv de mindste detaljer som farvenuancer, spil i træet og linjerne. Der er ikke to plankeborde, der er ens, men alligevel skal du føle en personlig tilknytning til dit plankebord. Det gør du ved at lede og give udtryk for dine ønsker. Understellet skal også passe til dit bord, og her kan du bruge mindst lige så lang tid, som med valget af plankebord, når du skal finde det helt rette understel.

Et plankebord efter mål

Du kan få et plankebord helt efter dine egne mål. Det er altså med at måle grundigt op derhjemme, så du rent faktisk har mulighed for at få et bord, der passer som hånd i handske i din spisestue. Nærmest som hvis plankebordet var fremstillet helt personligt til dig – og det er det jo faktisk nærmest også. Det giver en helt speciel følelse, når du ved, at det plankebord, du har stående, er speciallavet til dig.