Savasana guide – Citrin krystallens egenskaber

Savasana guide – Citrin krystallens egenskaber

30. juli 2021 0 Af admin

Citrin krystallen har med sin karakteristiske gule farve altid været en populær smykkesten. Men krystallens egenskaber er mindst lige så værd at beskæftige sig med. Læs her hvorfor. 

Krystallen citrin er en relativt sjælden krystal, og af samme årsag har den derfor været en meget kostelig og populær krystal hos adelige i århundrede. 

Faktisk er krystallen en af de mest populære krystaller til produktion af smykker og har været det i endeløse tider. 

Men krystallens egenskaber er bestemt værd at beskæftige sig med. Der er nemlig rigtig meget at hente i krystallens betydning for sindets balance. 

Citrin egenskaber 

Citrin er traditionelt forbundet med opløsning af angst og stress. Af samme årsag kaldes den ofte “eksamensstenen” og det er bestemt ikke tilfældigt. 

Citrin har nemlig en fantastisk beroligende effekt på sindet, som giver ro og balance. Derfor er den genial i forbindelse med situationer hvor vi skal præstere og hvor nerverne sidder ude på tøjet. 

Men det er bestemt ikke kun til eksamen er stenen gør sig godt. Det findes mange episoder og perioder af livet, hvor citrins egenskaber og betydning kan have en positiv effekt på os. 

Et eksempel kunne være i konflikter med andre. Dette kunne være en partner, familie, på arbejdet eller med venner og bekendte. 

Her kan citrin hjælpe os til, ikke at blive slået ud af andre argumenter men stå fast på det som er sandt for os. 

Hvordan kan vi arbejde med citrin?

Du kan nemt begynde at arbejde med en citrin krystal allerede i dag. Faktisk kan du ikke rigtigt gøre noget forkert, men du kan finde inspiration til hvordan du kan få gavn af citrins beroligende egenskaber her: https://savasana.dk/citrin

En simpel måde er eksempelvis at bære krystallen som smykke.

På den måde vil krystallen konstant påvirke dit eget energifelt, lige meget hvor du bevæger dig hen – om end det er til forretningsmøder, eksaminer, konflikter eller blot til at få ro fra dine egne bekymringer.