Venindetur i sommerhus

Venindetur i sommerhus

12. august 2021 1 Af redaktionen_dk

Sommerhus i Danmark kan ikke sammenlignes med en charterferie sydpå,  Men det er uden tvivl meget billigere og helt sikkert lige så hyggeligt, hvis du er omgivet af de rigtige mennesker.

Så hvis hverdagen er lidt trist og drukner i arbejde, bleskift og rengøring, så trænger du måske til et par fridage sammen med dine bedste veninder.  Lej et sommerhus for en weekend og tag så af sted på et wellness ophold i et luksus sommerhus med både swimmingpool, spa og sauna.

Overalt i landet findes der luksus sommerhuse, som også udlejes til weekend og miniferie ophold.  Se det store udvalg på Sommerhusportalen.dk – en af Danmarks største portaler for både privat og professionel sommerhusudlejning.

En weekend i sommerhus kan byde på en masse spændende såvel som afslappende aktiviteter.  Tag dine favorit brætspil med i sommerhuset og hold en turnering, hvor der dystes om at finde sommerhusets brætspilsmester.  Brætspil giver mange timers underholdning, hvis ikke lige vejret tillader udeaktiviteter.

Er vejret til gengæld godt, så skal der selvfølgelig tændes op i grillen og madlavningen skal laves i det fri.  Find dine favorit opskrifter frem og lav en lækker middag for veninder, som serveres med nogle gode flasker vin.   Eller pak en lækker picnickurv og tag en tur på stranden, hvor maden kan nydes i første strandrække.

Tag på oplevelser i lokalområdet og besøg de lokale attraktioner. Besøg det lokale keramikværksted, gårdbutikker og glem ikke at shoppe i de lokale tøjbutikker og afslut med et kold glas hvidvin eller en cafe latte på den nærmeste cafe.

Alt i alt så gælder det bare om at nyde samværet med veninderne.  Del dine glæder og sorger fra hverdagen og vær der for dine veninder, hvis de har brug for det. Det lader uden tvivl dine batterier op, så du efterfølgende kan vende hjem igen med ny energi.