Sådan starter du din egen bolig-blog

Sådan starter du din egen bolig-blog

23. januar 2020 0 Af redaktionen_dk

Har du længe gået med en lille drøm i maven, om at kombinere skrivning og din passion for boliger? Så har du mulighed for dette. At starte en blog op kan være et virvar af begreber, men i sin enkelthed er det faktisk ret let.

Det gode ved blogs er, at enhver kan starte sin egen op. Derfor kan du også gøre det! Og hvad bedre end at få den til at omhandle bolig? I denne artikel guider vi dig til, hvordan du starter din helt egen bolig-blog op.

Afgræns emnet

Først og fremmest er det en rigtig god idé at sætte sig ned og brainstorme. Det kan både være idéer til blogindlæg, men også layout og hvilke sider, der skal være. Det gør ikke noget, at du ikke kan finde på mange idéer til indlæg, de kommer hen ad vejen.

Når du gør dette, kommer du helt automatisk også til at afgrænset dit emne mere. Bolig er et vidt begreb, og du kan sagtens specificere endnu mere, hvad du vil blogge om? Er det indretningen i boligen? Eller måske vil du gerne blogge om hverdagens strabadser? Altså en blog, hvori gode tips om måltidskasser og den nemmeste madlavning indgår.

Det kan også være du er mere til det ydre. Boligrenovering, håndværk og maling.

Skriv, skriv, skriv

Har du ikke skrevet før, kan det være en anelse skræmmende at gå i gang. Det gode ved blogs er dog, at de ikke stiller nogen krav til, at du skal have et fint sprog. Hvis du dog gerne vil blive bedre til at skrive, så handler det alt sammen om øvelse.

Du skal bare skrive, skrive, skrive. Jo mere du får skrevet, jo mere udvikler du din helt egen personlige skrivestil.

Du kan også læse andres blog for at få inspiration til, hvordan men egentlig bærer sig ad med at få startet og skrevet et indlæg. Lad være med at skriv, præcis hvad de gør, men du kan godt få idéer derfra.

Det er passionen, der gør det spændende

Det fede ved blogs er, at de ofte er startet af mennesker, der brænder for det de skriver om. Det er nødvendigvis ikke deres arbejde, men deres hobbyer. Derfor får man altså nogle indlæg, der er meget personlige og spændende.

Når først bloggen kører, og har gjort det i et stykke tid, kan det være, at den begynder at ændre sig lidt. Måske kommer du i tanke om andre emner, der også kunne være interessante at skrive om. Du kan sagtens brede dine blogindlæg ud, men husk at dem der læser med, højst sandsynligt er mest interesseret i dét emne, din blog startede med at handle om.

Det er også vigtigt at vælge et emne, man er passioneret på. De fedeste blogs er dem, hvor man kan se, skribenten ved meget om emnet – eller i hvert fald er nysgerrig på det. En blog kan være rigtig sjov at have i sin fritid, så hvorfor ikke give dig i kast med det?