Boligindretning for dig med hjemmevirksomhed

Boligindretning for dig med hjemmevirksomhed

23. januar 2020 255 Af Martin

Annonce

Hvis du har startet et firma og har brugt dit eget hjem, som lagerbygning og kontorbygning, så udfordrer det resten af boligen og dens indretning. Det kræver derudover også en del fra kvadratmeter at kunne indrette. Alt afhængigt af, hvor stort dit firma er, så kan det være du skal på udkig efter en større ejendom, eller styrke kreativiteten med spændende boligløsninger. Få et par gode råd herunder.

1.      Et hus der kan deles i to

Alt afhængigt af, hvad din virksomhed består af, så er det en fordel med et todelt hus. Det vil altså sige et hus, hvor der er separate indgange. På den måde blander du ikke det private familieliv sammen med arbejdet og kan passe dig selv, hvis der skal arbejdes sent. Dette er også en fordel, hvis dit firma indebærer pakkeafsendinger med mere. Posten vil således ikke banke på døren til den private bolig og eventuelle kunder vil ikke komme ind i dit hus, når du lige har været i bad. Et sådan hus, kræver dog megen plads, men det kan løses med de rette ideer.

2.      Udnyt selv de små kvadratmeter

Hvis du har været i IKEA for nyligt, vil du allerede have en ide om, hvordan selv de mindste rum kan indrettes med plads til mere end du tror. Hvis du ikke har råd til et større hus, så bliver familielivet presset mere sammen og børneværelserne, samt alle andre rum, skal indskrænkes. Grundlæggende handler det om at udnytte højden i rummene. På dit kontor, kan du lave høje skabe, således du ikke bruger flere meter på skabsplads, men kun højde. Når du skal finde plads til dine Dell skærme, kan du hænge dem flot op på væggen, således du ikke behøver et stort bord, til computerskærmene. Det samme gælder dine lagerrum. Byg hylder i højden frem for i længden.