Sådan kan du opbevare dit voksenlegetøj

Sådan kan du opbevare dit voksenlegetøj

21. oktober 2020 0 Af admin

Sexlegetøj er fantastisk. Det er sjovt og spændende at have. Man kan altid udforske nye måder at bruge det på og det gør sexlivet lidt mere pirrende for dig og din partner. Hvis I gennem tiden har købt noget sexlegetøj, så har I sikkert også gået og overvejet, hvor det er I vil opbevare det så det ikke bliver fundet af noget familie eller venner. Derfor er det en god ide at overveje, hvor det er du opbevare dit erotiske legetøj.

 

Læs her for at lidt inspiration til steder du kan opbevare dit sexlegetøj.

Find et godt rum

Det handler om at finde et rum, som holder jeres ting tørt og ikke bliver for støvet, så jeg sexlegetøj eventuel kan gå i stykker. Det er derfor ikke så god en ide at opbevare dit sexlegetøj i kælderen eller loftet, hvor der kan opstå fugt. En god ide er altid soveværelset. Her er der kun dig og din partner, der går ind og så er det nemt at gemme det under sengen f.eks. Hvis I også i forvejen har et rum, hvor I opbevarer ting i forvejen, så ligger man ikke mærke til en lille kasse gemt væk under tingene. Her kan I med ro i maven gemme jeres sexlegetøj og tage det frem til en fræk aften.

Gem det i lag

Start med at samle alt sexlegetøjet i en solid kasse, som er meget diskret og ikke tiltrækker for meget opmærksomhed. I kassen forbliver det tørt og holdbart. Når kassen er diskret falder den heller ikke i øjnene på folk, der tilfældigvis kigger ind i værelset. Næste step er at gemme det under sengen i en bedroller f.eks med tøj ovenpå, så det er nemt at tage frem, men også godt gemt. Du kan også gemme det bagerst på øverste hylde i skabet, hvor man skal have en stol for at kunne nå det.