Køb billig epoxy maling online

Køb billig epoxy maling online

16. november 2019 0 Af admin

Skal du indrette din stue på en flot og anderledes måde, kan det være oplagt at lægge et epoxygulv. Gulvet kan nemlig males i mange forskellige farver, og så er det slidstærkt og nemt at rengøre. Som en ekstra bonus, kan du købe billig epoxy maling på nettet.

Hvad er et epoxy gulv?

Epoxy gulve er en særlig form for gulvbelægning. Overfladen er uden fuger, og ofte helt blank. Når gulvet bliver malet med epoxy maling, kan det holde til megen belastning.

Epoxy gulve passer rigtig godt i garager og værksteder, fordi man kan spilde mange forskellige materialer, uden at der bliver efterladt pletter eller mærker. Desuden er gulvet meget slidstærkt, hvilket er en fordel, hvis der arbejdes med tunge redskaber.

Et moderne gulv

Ikke nok med at gulvet er praktisk i garager og værksteder, det er også et rigtig smukt gulv, der passer perfekt ind i et moderne hjem. Mange steder har man nemlig set den mere industrielle stil vinde frem, og denne stil spiller epoxy gulvene perfekt ind i.

Ikke nok med at gulvet er smukt, det kan ligeledes være det helt rette gulv til familier med børn. Vælger du eksempelvis et trægulv, vil man hurtigt kunne se, at gulvet bliver slidt omkring spisebordet. Denne slitage oplever man ikke på samme måde med epoxy gulve på grund af den slidstærke maling. Derfor er der lagt op til timevis af leg uden, at man skal bekymre sig om gulvene.

Mange muligheder

Epoxy gulve er meget alsidige, fordi du kan male dem i lige den farve, som du har lyst til. Du kan købe billig epoxy i farver online, så du kan få lige præcis det gulv, som du ønsker dig.

Du kan naturligvis gå efter et mere klassisk epoxy gulv i en grålig nuance, men det kan også være fint at vælge helt andre farver. Dette kan for eksempel være en lys blå eller en sart rosa. Vælger du farver som disse, er du sikker på at få et hjem udover det sædvanlige.

Den industrielle stil

Vil du gerne indrette din stue efter en mere industriel stil, er epoxy gulvet perfekt. Køber du grønne planter, kobberfarvede detaljer og træmøbler i en semi-mørk nuance, er du rigtig godt på vej.

Vil du gå efter denne stil, kan du med fordel tage på genbrugsjagt. Lige præcis træmøbler og kobberfarvede lamper og kander findes der massere af, hvis man besøger de rette butikker.

Rom blev ikke bygget på én dag

Har du fået en idé i hovedet om, hvordan din stue bør se ud, kan det føles fristende at gå all-in. Problemet er blot, at det ikke er billigt at lave hele sin stue om, og derfor bliver du sandsynligvis tvunget til at tage den lidt med ro.

Dette behøver ikke nødvendigvis at være en ulempe. Køber du ikke alle dine ting impulsivt, er der større chance for, at du bliver glad for dine køb. På den måde har du nemlig tid til at overveje, hvad der passer perfekt ind i dit hjem.