Flere og flere køber møbler online

Flere og flere køber møbler online

21. november 2022 3 Af redaktionen_dk

At finde de helt rigtige møbler til ens hjem er noget som mange familier går op i. Møblerne skal både være praktiske og passe ind i familiens dagligdag, men de skal også være designet, så de passer til den indretningsstil der er i hjemmet. Før internettet kom så var den typiske købsrejse at besøge et eller flere møbelhuse, hvorefter man besluttede sig for hvad der skulle købes. Det var også normen at når man først havde købt et nyt møbel, så gik der mange år før det skulle skiftes ud. 

 

I dag er købsrejsen meget mere flyvende. Folk bliver inspireret på Instagram, folk ser reklamer på YouTube og folk kan shoppe møbler på møbel platforme som Trendyfour. Et stort skift i markedet er også at folk i langt højere grad skifter deres sofa, spisebord eller lænestol ud, da man nemt kan sælge sine brugte møbler i dag. Der findes dog mange flere ting, som har ændret sig på nutidens møbelmarked og her kan du læse mere om nogle af dem.

 

Se dit møbel i stuen inden køb

En ny trend er at flere møbelfirmaer giver dig adgang for at prøve den nye sofa eller spisebordsstol via augmentred reality. Teknologien fungerer på den måde at man kan placere møbel i ens hjem via kameralinsen på ens telefon. Eftersom at rummet bliver scannet vil møblet placeret, så det passer fuldstændig ind proportionsmæssigt. Møbelshopping via augmented reality kan være en god ide, hvis man overordnet vil se hvordan et givent møbel passer ind i rummet.

 

Prøv det gratis og send retur

En stor hurdle for mange mennesker når de skal købe møbler online er, at de er i tvivl hvor komfortabel deres nye møbel er. Dette kan afholde nogle mennesker fra at købe online, da man ikke ønsker at stå med den udfordring at skulle sende det hele retur igen. Heldigvis er der flere online møbelfirmaer som har løst dette på en smart måde. Her får man nemlig mulighed for at prøve-teste produktet – det kunne være en ny seng eller lænestol, hvorefter man gratis kan returnere det efter x antal dage, hvis man ikke er tilfreds med det.

 

Sælg dit brugte møbel

Er du træt af dit sofabord, dine spisebordsstole eller måske din gamle gulvlampe? Så er det ingen sag at skifte det ud. I dag findes der et hav af forskellige muligheder for at sælge dine brugte møbler – dette kan du eksempelvis gøre via dba eller facebook marketplace. Hvis du sætter den rette pris, så er der nok nogle der skal købe dine møbler. At sælge brugt er en god ide for mange mennesker, da du både kommer af med dine møbler og du tjener lidt penge samtidig.

 

Sammensæt det hele selv

Hos flere møbelfirmaer har du mulighed for at customize det hele selv. Et eksempel kunne være, at du finder en sofa som er helt perfekt størrelsesmæssigt, men desværre, så er du ikke så vild med farven. Her har du så mulighed for fuldstændig selv at sammensætte produktet som du bedst kan lide. Du kan skifte benene ud, du skal skifte stoffet på sofaen ud og du kan endda også selv tilføje en chaiselong eller ændret på modulerne. Det er ikke kun ved en ny sofa, at du kan gøre dette. Det er også hvis du skal bestille en ny seng, lænestol eller spisebord.