Derfor skal du vælge et betongulv

Derfor skal du vælge et betongulv

3. januar 2022 0 Af admin

Overvejer du et betongulv? Der er mange fantastiske egenskaber ved betongulvet, som både gør det praktisk og æstetisk. Betongulve er derfor blevet en af de mest populære gulve i de danske hjem. I denne artikel har vi fokus på de mange fordele, du kan forvente, hvis du vælger et betongulv til dit hjem.

Solidt og hårdført gulv

Styrke er nøgleordet, når du vælger et betongulv. Betongulvet og betonbelagte gulve har en ekstrem hårdhed, der gør, at gulvet er meget mindre modtageligt over for skrammer, ridser, sprækker og huller end andre gulvtyper. Det kan holde til at du taber ting på gulvet, og det kan også holde til vægten fra alle slags møbler uden at det efterlader mærker. Det er lige præcis derfor, at betongulve har været det foretrukne valg til fabrikker og i industrien.

Rengøringsvenligt gulv

Et betongulv er også kendt for sin rengøringsvenlighed. Betongulvet har nemlig en ensartet, glat overflade, hvilket gør, at det er nemt at vedligeholde og gøre rent. Betongulvet er især at foretrækker, hvis du f.eks. ikke får gjort rent så tit. Snavs og støv kan nemlig ikke særlig godt ses på betonens overflade.

Godt for indeklimaet

Betongulvet er også med til at forbedre indeklimaet. Selvfølgelig er det ikke gulvet i sig selv, men det er det faktum, at skimmelsvamp, mug og bakterier ikke kan trænge ned i betonen som det kan i f.eks. et trægulv. Derudover har beton også gode, termiske evner, hvilket betyder, at betongulvet er godt til at holde på varmen og fordele det jævnt i rummet.

Stilrent gulv

Betongulvet er det ideelle gulv, hvis du går efter et mere råt, urbant gulv, der stadig har en fuldstændig ren og ensartet overflade. Det er et gulv, der skaber den helt rette New Yorker-stemning hjemme uden at gå på kompromis med kvaliteten i form af holdbarhed og slidstyrke.

Er du blevet hooked på et betongulv? Få mere information om betongulve her.