Elektrisk vinåbner – Sådan åbner du vind uden svineri

Elektrisk vinåbner – Sådan åbner du vind uden svineri

19. oktober 2018 12 Af redaktionen_dk

Har du nogensinde åbnet en flaske rødvin, hvor du har svinet dig eller måske endda dine gæster til fordi du står og maser med at få proppen ud? Det har du sikkert, men der findes mange andre muligheder.

På et tidspunkt kom der en vinåbner, der kunne åbne en flaske alene ved at puste luft i flasken, hvorved proppen automatisk sprang op. Det var indtil man opdagede at ikke alle propper sidder lige løst, hvilket nogle gange resulterede i at bunden røg ud af flasken til stor gene for gæster og dig selv.

Der er lavet mange forsøg på vinåbnere gennem tiden, men først nu kan du få en, der bruger samme princip som dig selv. Mød en Elektrisk vinåbner. Den er så nem og kan åbne 30 flasker på en opladning – Ja den er genopladelig. Det er altså smart at man ikke skal have batterier – som man alligevel aldrig har ligger, i den inden brug.

Sådan bruger du en elektrisk vinåbner

Når foliet er fjernet med den medfølgende folieskærer, sættes den ned over vinhalsen. Tryk derefter på knappen. Nu vil den trække vinproppen op uden brug af dine kræfter. Det har aldrig være nemmere at og det er altså smart hvis du er en af dem, hvor kræfterne i fingrene somme tider svigter, men som gerne vil nyde et glas vin

Andre elektriske ting i hjemmet der kan hjælpe

Der findes mange og langt større tiltag der bruger strøm, men som hjælper dig uden at koste en formue. F.eks. kan du med en Robotstøvsuger sikre at der altid er pænt når du kommer hjem fra arbejde. Den klarer rengøringen selv så du ikke skal tænke på

  • Om der er pænt hvis du har gæster med hjem
  • At dine børns legekammerater ikke får beskidte strømper
  • At der ikke lægger krummer og hår fra dyr

Det er velvære at vide at du ikke skal hjem og støvsuge eller vaske guld for den sags skyld for dem kan du også få. Det smarte er at de bruger så lidt strøm at du faktisk sparer på el-budgettet i forhold til en alm. støvsuger der typisk bruger 1000-2200 watt når de kører.

Du kan ikke helt undvære en alm. støvsuger men du kan nøjes med at bruge den i gang om ugen

Du kan se en masse mere om det her https://bolex.dk/indendoers/robotstoevsugere-og-gulvvaskere/

Hvis du gerne vil vide mere om boligindretning der gør det nemt at have de små hjælpere i hjemmet så tag et kig på https://solweb.dk, hvor du kan læse om de mange tiltag omkring både indretning og økonomien for boligejere.

Det er faktisk meget lidt du skal kigge efter når du skal have nye ting til hjemmet. Er det til gulvet så kig på om du har brug for en vase der alligevel står i vejen eller om du kan få en skænk med ben, som du nemt kan komme ind under og gøre rent. Det er meget nemmere end man lige skulle tro at gøre hjemmet robot venligt.

NB: Billedet er venligst udlån af gloriamundicare.com