Den bedste gave til kommende studenter

Den bedste gave til kommende studenter

9. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Den lykkelige tid for gymnasieeleverne nærmer sig – i hvert fald de af dem, der går i 3.g og næsten kan mærke huen på hovedet. Om kun en måneds tid vil de første huer begynde at vise sig i gadebilledet, og inden længe vil studentervognene brage gennem byen med lykkelige, glade og fulde studenter, der skal fejre at de har klaret tre år med eksamener og fester.

Det virker måske ikke så betydningsfuld for os, der har været på arbejdsmarkedet i mange år, men studentertiden er skelsættende for de fleste, da det er den første rigtige fejring af en endt uddannelse. Desuden er det efter gymnasiet at de fleste begynder deres sabbatår eller deres videregående uddannelse, og for mange desuden tiden hvor de flytter hjemmefra.

Giv noget mindeværdigt

Og nu er tiden kommet til at deltage i fejringen af de smukke, unge mennesker og deres huer. Derfor skal du blandt andet vælge en gave til dem, som de kan bruge til at mindes den store dag. Så der er ikke så lidt pres på. Derfor hjælper vi dig i denne artikel med et par gode bud på, hvad du kan glæde den nyklækkede student med.

Smykker – også til mænd

Noget der holder længe, hvis ikke for evigt, er smykker. For eksempel kan du hos guldbrandsenjuveler.dk få de smukke Dulong smykker. Dulong smykker er solide, flotte og elegante, og vil med garanti glæde de fleste studenter. Guldsmykkerne med deres stilrene design går godt til de fleste studenterhuer.

Og nu er vi jo i 2022, så det behøver bestemt ikke udelukkende være en gave til kvindelige studenter. Mange mænd bliver også glade for smykker. Hos Dulong smykker kan du sagtens finde smykker til begge køn, da Dulong smykker går efter et tidløst og eksklusivt design.

En god bog

En anden gave, som er optimal til en student, er en bog. Her kan du enten vælge noget, der passer til deres interesse – så har de også noget at bruge sommerferien på. Ellers kan du vælge noget, der passer til deres fremtid, så de kan læse op på for eksempel pensum for den kommende videregående uddannelse. Endelig kan du vælge en bog, der skal inspirere og opmuntre og give gode råd med på vejen ud i deres voksenliv.

Festivalbillet

Nu hvor eksamenerne er overstået og huen sidder godt på hovedet, er det tid til at nyde en sidste sommer med fuld knald på, før voksenlivet begynder. Dette kan du bidrage med at fejre, ved at give vedkommende en festivalbillet. Selvfølgelig er det en god idé lige at tjekke med studentens venner om hvorvidt nogen af dem allerede skal afsted. For ingen gider til festival alene.

Det kan også være en billet de brændende har ønsket sig, men som de ikke har haft råd til, fordi studiejobbet har været tilsidesat for at fokusere på eksamenerne.

En gave fra hjertet

Uanset hvad du vælger, så lad det gerne repræsentere dig og dit forhold til studenten. Om det så er Dulong smykker, en festlig sommer eller en bog fuld af guldkorn og råd, så skal modtageren nok sætte pris på gaven, så længe den kommer fra hjertet.