Fuldend dit hjem med en flot have

Fuldend dit hjem med en flot have

9. maj 2019 8 Af Martin

Det kan tage flere år at blive færdig med boligindretning, og for nogle kommer følelser af at være på plads først efter mange år – eller i nogle tilfælde aldrig. Vi bliver ved med at købe nye ting til at forny hjemmet, og når vi fokuserer så meget på indendørs indretning, kommer vi nogle gange til at forsømme vores have. Det er rigtig ærgerligt, for haven og huset danner ofte et helhedsindtryk, så i mange tilfælde må du have styr på begge dele, før du får følelsen af at være på plads. Derfor giver vi dig her nogle simple trin til en flot have.

Skab en loungestemning

Hvis der er nogle lækre møbler i haven, giver det automatisk mere lyst til at være i haven. Pynt med nogle fine puder og levende lys for ægte loungestemning. Forbedr oplevelsen endnu mere ved at holde dine fliser rene og se vores guide til at bekæmpe flisepest her.

Anlæg en krydderurtehave

Krydderurter kræver ikke meget arbejde, så de fleste kan finde ud af at holde krydderurter. Det er bedre for miljøet, dine krydderurter er altid friske, og det kan virkelig give dig følelsen af at have et fuldendt hjem, hvis du har din egen krydderurtehave.

Husk at slå græsset

Det giver indtryk af, du har styr på, hvad du laver, hvis du er god til at holde din plæne trimmet. Er du en af de heldige med et meget stort græsareal, kan du med fordel investere i en havetraktor her.

Lav en bålplads

Der findes ikke noget hyggeligere end at bruge de lune sommeraftener på at sidde foran bålet under den lyse, danske sommerhimmel og synge sange og bage snobrød over flammerne. Dine venner vil helt sikkert sætte pris på din have!

Vi håber, du med disse simple trin føler dig lidt mere på plads i dit skønne hjem.