Forandre din bolig nemt og hurtigt

30. april 2019 4 Af Martin

Når vi vælger at flytte ind i en ny bolig, så er det ikke altid penge vi har mest af. Det koster mange penge at flytte, og hvis vi ovenikøbet skal sørge for at købe nye møbler også, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Så hvordan kan du gøre dit hjem flot, uden at skulle bruge massevis af penge på det?

Postkasse sticker med navn og husnummer

Postkasse sticker med navn og husnummer

Har du overvejet postkasse stickers?

Postkasse sticker

Postkasse sticker

Der er mange måder hvorpå vi kan gøre vores bolig flot, ulempen er dog, at det oftest koster en hel del. Heldigvis findes der en løsning til dig, der gerne vil gøre det hele lidt billigere. Du kan overveje postkasse stickers. Men hvad er postkasse stickers egentlig? Helt præcist er det præcist hvad det lyder som. Det er klistermærker som du kan komme på din postkasse, f.eks. i form af navneskilt til postkasse. Vi skal alle have navn på vores postkasse, men der er mange måder hvorpå dette kan gøres. Der er ingen der siger, at det ikke kan gøres pænt. Med det rette klistermærke til postkasse så kan du gøre huset udadtil pænere. Ikke for andre, men for din egen skyld. Selvfølgelig er et hus personligt nok i sig selv, men med de rette klistermærker, så gør det lige lidt ekstra.

Stilren postkasse sticker

Stilren postkasse sticker

 

Personliggør din postkasse med skrifttype og størrelse

Med navn på postkasse kan du selvfølgelig vælge at skrive din families navn, men der findes mange forskellige skrifttyper og størrelser som du kan vælge imellem. Dette er yderligere med til at gøre din postkasse personlig, og for mange er det sjovt og anderledes. Når du skal vælge navn til postkasse, så kan du enten vælge at skrive alle jeres navne, eller også skrive noget såsom ”familien Jensen”. Det er helt op til dig selv hvad du finder bedst. Navneskilt postkasse består af mange forskellige muligheder, og du kan inde hos bestemselvteksten.dk selv finde lige det klistermærke der passer til dig og din familie. Mange tror, at hjemmet først bliver personligt når der bliver bygget noget eller lavet om indretningen, men med et klistermærke kan dit hjem føles forandret uden at du behøver gøre mere end blot at komme et klistermærke på postkassen.

Navneskilt til Postkasse

Navneskilt til Postkasse