3 sparetips til studerende

3 sparetips til studerende

17. juni 2021 0 Af admin

Vil du gerne spare så mange penge som studerende, uden at du behøver at gå ned på livskvalitet, har vi her samlet et par gode bud på, hvordan du kan spare dig til flere penge mellem hænderne.

 

Som studerende er hver eneste krone vigtig, og derfor er det også en god ide at lære at lægge dig et budget. Det kan du med fordel bruge en Texas lommeregner til, der nemt kan regne alle dine tal ud for dig. Det er en avanceret lommeregner, der kan det hele.

Undgå at gå for meget i byen

Først og fremmest kan det være en rigtig god ide at undgå at gå for meget i byen. Det koster tit mange penge at gå i byen, og du kommer sjældent rigere hjem fra en bytur, end da du tog afsted.

 

Selvfølgelig skal der være plads til, at du kan gå ud og hygge dig med dine venner og veninder, men lad være med at bruge tusindvis af kroner på borde og flasker, da det ikke giver dig andet end mangel på penge til mad, når du når sidst på måneden.

Lav mad selv og undgå fastfood

En anden god måde at spare penge på er ved at lave din mad selv i stedet for at købe fastfood. Der er rigtig mange penge at hente på dette område, især hvis du lærer at lave store portioner, hvor du har mad til flere dage af gangen.

 

Køber du rigtigt ind, kan du næsten lave mad til en hel uge for bare 100 kroner, hvilket du kun kan få mad til en enkelt dag for, hvis du køber fastfood. Så begynd at lave maden selv og lav mad til flere dage ad gangen, hvis du gerne vil spare penge på dit madbudget.

Vælg de billigste løsninger

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at vælge de billigste løsninger, når du skal købe nye ting. Det kan være det billigste mobilabonnement, det billigste fitnesscenter, det billigste internet og meget andet. Der er ingen grund til at betale for meget for tingene, især ikke når du er studerende og ikke har så meget at gøre godt med.

 

Du skal stadig have lov til at leve, men når du eks. både kan få mobilabonnementer til 49 kroner om måneden og 199 kroner om måneden, er der jo ingen grund til at vælge det dyreste.