3 gode gaver til din bolig og have

3 gode gaver til din bolig og have

17. september 2018 0 Af redaktionen_dk

Trænger din bolig til lidt fornyelse i anledningen af det kommende efterår? Det kan også være, at du vil gøre din have, terrasse eller altan klar til vinterhalvåret? Det kan være, at du ønsker at sidde ude og nye de sidste solskinsaftener. Det kan også være, at du gerne vil give din boligindretning et nyt pust til den nye sæson. Frygt ej. Du kan med meget få virkemidler give din bolig, din have eller altan et helt nyt look. Her får du tre tips til at give din bolig et frist nyt pust. De tre ideer fungerer også godt som gaveideer i anledning af en fest. Du kan også bruge det til at overraske din partner. Det vil med sikkerhed vække begejstring.

Skab stemning med levende lys

Noget af det vigtigste i en bolig er lyskilder. Mangler der lys, vil boligen nemlig virke mindre og mindre charmerende. Lys skaber dybde og intimitet i rummet. Derfor gælder det om at have flere forskellige lyskilder i et rum. Du kan nemt tilføre din bolig lidt ektra charme med et par fyrfadslys eller sterinslys. Især i det kommende vinterhalvår er det en god idé at indrette sig med en masse lys. Det skaber den hyggelige stemning, som vi danskere er så kendte for i hele verden. Det samme princip gælder din have, altan eller terrasse. Også her kan du skabe en hyggelig stemning ved at placere en eller to lanterner. En flot lysholder eller en lanterne til udendørs brug er derfor en sikker gaveidé. Den vil med garanti betyde mange rare timer i godt selskab.

En ny pude eller et nyt tæppe kan gør en stor forskel

Hver ny boligsæson introducerer nye farver og tekstiler i vores hjem. Der er dog ingen grund til blindt at følge enhver ny tendens. Ønsker du at skabe lidt fornyelse, kan du nøjes med at finde en flot pude eller tæppe i sæsonens nyeste farve. Det er en nem og billig måde at give et nyt look til din bolig eller have. Farver er dog meget personlige, og det kan derfor være svært at vælge en farve til andre. Men et lækkert uldtæppe er altid et sikkert hit. Det er svært at have for mange tæpper til gode timer foran fjernsynet. Eller til aftener i haven eller på terrassen i godt selskab.

Planter giver nyt liv

I den mørke tid gør vejret og temperaturen at vi rykker ind. Det betyder, at vi opholder os mindre i haven eller på altanen. De fleste af os vil gerne have lidt af naturen med indenfor. Efter en lang og varm sommer ude, kan det være en god idé at rykke lidt natur indenfor. Du kan nemt få naturen med ind med nogle grønne planter, der ikke kræver for meget lys. Sociale medier som Instagram har virkelig gjort grønne planter som kaktusser moderne. De grønne planter er ikke bare dekorative, men skaber også et godt indeklima! Få meget mere inspiration til gaveideer her.