Vis jeres kærlighed til friske faver med ny maling

Vis jeres kærlighed til friske faver med ny maling

3. februar 2021 0 Af admin

Den bedste vært med smukke vægge

Hvis du elsker at invitere gæster over, og ikke kan vente med at gøre dette til den store guldmedalje, når det først bliver muligt efter coronaen er ovre, så må du læse med her. Denne lille artikel handler om hjemmet der er åbent og gæstfrit, og om glæden ved at være sammen med hinanden. Hvis vi har lært noget af denne mærkelige tid, så er det hvor vigtigt vores sociale liv med hinanden er. Sociale medier er bare ikke helt socialt nok, der skal ansigter, smil, kram og kærlige øjne til. Det ved du og jeg, og derfor er du som jeg nok også mere klar end nogensinde, til at få inviteret gud og hvermand hjem til middage, søndag eftermiddage over te og småkager, spilleaftener med kort eller brætspil og så videre.

Et gæstfrit hjem

Hvordan skaber man så de bedste rammer for dette genoplivede sociale liv? Som med mange ting starter det i en selv, du skal selv være glad for dit hjem, og så vil du og det også nemmere kunne udstråle det overskud og den gæstfrihed som du drømmer om. Man kan dog blive blind overfor det man ser hver dag, så vores anbefaling er, at du giver dit hjem en frisk lille overhaling. Så ser du det hele med et mere klart syn, og du kan få ført dit hjem helt up to date med dine ønsker og din smag. Det hele starter med en ny gang maling, så du skal simpelthen have tømt dine rum, så maleren kan få plads. Og ja, du bør finde dig en professionel maler. Det er ikke besværet værd selv at male, det ender for de fleste som lidt af et mareridt, og slutresultatet vil nok ikke imponere nogen. Men det kan selvfølgelig være at det vil give dine gæster lidt at tale om og grine af!

Rene linjer

Det fantastiske ved at få malet er, at man starter helt forfra, og får foræret den minimalistiske stil, som kan være rigtig svær at opnå, når først man har væltet en masse tilfældige møbler ind i sit hjem. Dette øjeblik er chancen for at sende nogle af disse på pension, så dit hjem bliver det smukke arnested for hyggeligt samvær som du forestiller dig.

Det er blevet ganske nemt at finde en lokal maler, uden at gå på kompromis med den pris man betaler. Hvis man blot tager den første den bedste maler, så risikerer man at betale overpris. På den anden side har de færreste lyst til at ringe rundt til mange malere og bede om tilbud. Man ved godt at det er det man burde gøre, men hvor mange får taget sig sammen til at gøre det, når der ligger en pris fra den første. En måde at omgå dette besvær er ved at bruge en af de hjemmesider, der tilbyder at indhente tilbud fra op til tre lokale malere i Slagelse. Så kan man tage stilling til det, uden at skulle ringe rundt til alle malerne.