Vi kender behovet for et nyt display 

Vi kender behovet for et nyt display 

11. marts 2021 0 Af redaktionen_dk

Vi kender behovet for et nyt display 

Næsten alle folk med en iPhone kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Dette problem kan virkelig nemt hænde i løbet af din hverdag. Som alle er bekendte så er smartphone utrolig følsomme, hvor selv små hak kan forudsagde kæmp skade på displayet og dermed gøre jeres iPhone ubrugelig. I kender naturligvis til eksemplet hvor et familiemedlem har lånt jeres smartphone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den typiske skade på de nuværende telefoner er påført deres skærme, da de er særdeles følsomme for stød. Det åbenlyse beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det store mængde skader på de fleste typer iPhones på det danske marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres smartphone uden at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres iPhone ikke går i stykker hvis I taber den.  

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den bedste skærmbeskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har igennem en kort proces lavet SmartGlass, som minder om ordinært beskyttelse på flere parametre. Almindelig beskyttelse til skærme er lavet af skrøbeligt materiale og kan derfor let gå i stykker ved mindre stød. Hvis I køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er konstrueret af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere flere slag inden du vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig dække hele skærmen, således du ikke er efterladt med udsatte hjørner på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte model, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det garantere dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis du skal købe den bedste beskyttelse af skærm er det afgørende at tænke på monteringen, eftersom det skal være bekvemt for dig at montere selve SmartGlass på din telefon, da du sikkert har oplevet at der ved placering af beskyttelse måske kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis du anskaffer SmartGlass undgår du denne udfordring, idet I modtager en monterings spartel, som assisterer en med at udligne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper en med at montere ens SmartGlass optimalt, så du slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på iPhonen og herved ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for dig at montere, hvorfor NORTAGG er utrolig glade for dette værktøj til placering.