Sjov og spas med en trampolin

Sjov og spas med en trampolin

10. marts 2021 0 Af redaktionen_dk

Er I en familie, der elsker sjov og spas? Og mangler haven at blive fyldt ud med et element, der kan skabe glæde for alle i familien?

Med trampolin test finder i den trampolin, der passer bedst til de ønsker, I har. Og så er det ellers bare med at komme i gang med legen.

Et familiebånd, der udvikler sig

Når man er en familie, bruger man hver evig eneste dag sammen. Derfor er det naturligt, at nogle dage kun er i forbindelse med de basale behov som indtagelse af de forskellige måltider, hvor tiden andre dage er afsat til nærvær og aktivitet. Hvert familiemedlem har også hver sin hverdag, så på den måde er det ikke i døgndrift, man bruger tiden sammen – specielt ikke i hverdagene.

Derfor kan man mødes på midten i weekenden og aktivt vælge hinanden. Især mens børnene er små, skal man nyde den samling, der er nem at opnå. Når børnene bliver ældre – og især i teenageårene – begynder andre interesser at være højere placeret på prioriteringslisten.

Dette vender dog for mange på et tidspunkt, og så bliver tiden med familien igen en høj prioritet. Især oplever mange, når egen familie stiftes, at det er vigtigt at være tæt forbundet til sine egne forældre – både afstandsmæssigt, men også mentalt.

Væk fra rutinerne

Når man som familie er sammen, kan det være en god idé at lave nogle sjove ting, så man ikke bare kører død i hverdagsrutinerne. Når man er hjemme i samme vante omgivelser, er det også nemt at trække sig fra fællesskabet og søge på eget værelse.

Dette er naturligvis kun en god ting, men når det handler om aktivt at tilvælge hinanden som familie, kan det være en ulempe, at tilflugten er så tilgængelig. Et andet aspekt er, at man kan miste kreativiteten, når det er inden for de samme rammer, som man laver alle andre praktiske ting.

Mulighederne for nærvær er mange

Udflugter og aktiviteter er en sikker vinder, når det handler om nærværet. Det er nemlig på disse grunde, man aktivt vælger hinanden. Man sætter en dag af til hyggelige stunder og ikke mindst til hinanden. Alene det, at man ved, at alle prioriterer netop det, de er i, skaber god energi. Udflugten behøver ikke i sig selv at være noget banebrydende.

Det kan være en skovtur, en strandtur, en cykeludflugt eller noget fjerde. Pointen er blot, at aktiviteten afviger fra rutinerne.