Tips til 4 ting du skal huske til dit barn, når vinteren nærmer sig

Tips til 4 ting du skal huske til dit barn, når vinteren nærmer sig

5. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

Her i Danmark er vi så vant til, at vejret størstedelen af året ofte er køligt med masser af regn og blæst. Derfor er det let at blive forført, når så den danske sommer kommer på banen med sol og lækker varme. Desværre varer det gode vejr ofte ikke særligt længe, førend at det kølige vejr kommer buldrende igen. 

Hvis du også har en tendens til at glemme alt of sne og minusgrader i sommermånederne, og derfor ofte først får købt vinterudstyret til dine børn, når priserne allerede er steget i løbet af efteråret, så læs med her om fire ting du skal huske.

1. Flyverdragt til børn

Den virker måske indlysende, men nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer, hvormed man let kan komme til at glemme noget af det allervigtigste til de kolde måneder; nemlig flyverdragt til børnene. Det dur selvfølgelig ikke, da en flyverdragt er noget af det allervigtigste, når børnene skal lege uden for om vinteren.

Dertil kommer der også det, at nogle gange kan man som forælder godt tro, at man har en flyverdragt til børnene, men når man så tjekker efter, så er barnet vokset ud af dragten. Derfor kan det altså være en god ide lige at tjekke sidst på sommeren, om flyverdragt til børnene stadig passer i størrelsen. 

2. Vanter med snor i

Vi har sikkert alle sammen prøvet det; når børnene kommer hjem fra skole eller børnehave, så mangler den ene vante. Det kan være utroligt frustrerende at blive ved med at købe vanter, som bliver væk. Heldigvis kan du ved hjælp af en snor sørge for, at vanterne forbliver samlet. 

Ved at hæfte dem med 1 – 1.5 meter lang snor, så kan vanterne føres igennem flyverdragten til børnene, og så forbliver de sammen med dragten. 

3. En almindelig hue eller en elefanthue

En tredje ting, som du skal have ud over flyverdragt til børnene og vanter, er en god hue. Men ligesom med vanterne så kan der være en tendens til, at en almindelig hue kan forsvinde lidt for ofte, end hvad der er sjovt eller praktisk. 

Hvis du derfor har et yngre barn, så kan det være en god ide at købe en elefanthue til barnet. Disse huer ryger nemlig ikke så nemt af, hvormed at du både er sikker på, at dit barn bliver holdt varmt, såvel som at huen kommer med hjem igen. 

4. Gode vinterstøvler

Dertil er det selvfølgelig også vigtigt, at du får købt nogle gode vinterstøvler til dit barn. Her er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at du får købt nogle gode, varme støvler, men det er også vigtigt, at du husker at tænke på dit barns komfort. 

Der skal nemlig være gode muligheder for at lege og slå sig løs i støvlerne, hvis du har et lidt større barn. Er dit barn stadig i vuggestue, så husk at gå efter et par støvler, som har nogle gode skridsikre bunder, så barnet ikke glider på isen, når det går på de stadig lidt usikre ben.