Spark sexlivet i gang!

Spark sexlivet i gang!

21. december 2020 344 Af redaktionen_dk

Er dit sexliv gået lidt i stå i den travle hverdag? Er det efterhånden blevet lidt svært at komme hinanden ved og have det sjovt i soveværelset sammen? Hvad enten man er bor sammen med sin sexpartner eller bare er single, kan det nogle gange være svært at finde tiden til at have sex med en hverdag, job og studie, der presser sig på med deadlines og sene sætter. Men hvis man blot gør noget ud af at live sit sexliv op igen og eksperimentere i soveværelset, vil der ikke gå lang tid før man vil kunne se positive resultater i forholdet.

Gør sexlivet sjovt igen

For nogle kan det at have sex regelmæssigt måske føles lidt kedeligt og som en pligt, hvis man egentlig ikke nyder det og det altid er det samme. Med et par usædvanlige kondomer med forskellige smage, som chokolade, jordbær og mint og nyt sexlegetøj, kan piben hurtigt få en anden lyd. Find dem her og åben op for en hel ny verden af sjov og eksperimenteren sammen med din udkårne. Ikke nok med at disse kondomer beskytter imod adskillige sexsygdomme og graviditet, de er også en sjov oplevelse i sig selv, der kan være til overraskelse for dig og din sexpartner. Det skal jo være sjovt at eksperimentere i soveværelset, hvilket også smitter af på resten af forholdet og jeres relation til hinanden som kærester eller sexpartnere. 

Eksperimentér i soveværelset

Som sagt er det sundt for ethvert forhold at få lidt forandring i hverdagen og kaste sig ud i nogle nye ting. Dette gælder også i soveværelset, som slet ikke behøver at stå koldt og uberørt hen, hvis blot I tager jer tid til hinanden. Et sundt sexliv er også nøglen til et sundt parforhold, da man kan lære meget om hinanden, når man er så intim som sex kræver at man er. Derfor er det også vigtigt at holde sexlysten i gang med en række forskellige nye tiltag, som I begge kan byde ind med og tale med hinanden om. Det ville være en skam, hvis jeres sexliv skulle dø ud, fordi I ikke kan kommunikere ordentligt.

Pas godt på din sexpartner

Det er altid meget vigtigt at passe på hinanden og være opmærksomme på hinanden uanset hvilket romantisk og/eller seksuelt forhold man har til sin sexpartner. Din sexpartner vil uden tvivl føle sig værdsat ved at blive lyttet til, også når vedkommende ikke har lyst til sex. Det er dit arbejde at få vedkommende til at føle sig tryg, sikker og veltilpas i dine arme. Det er vigtigt at kunne skabe et rum, hvor man kan tale frit uden at føle sig dømt af den anden om alt muligt. Dette skal helst gøres inden I tager skridtet videre til soveværelset for at være intime, så alle har følt at de har fået sagt hvad de ville og ingen føler sig uforberedte eller usikre. På denne måde får man knyttet et tættere bånd til sin sexpartner og I begge to vil have det meget bedre sammen.