Skal husets ydre renoveres? Sandshoppen tilbyder mere end bare sand

Skal husets ydre renoveres? Sandshoppen tilbyder mere end bare sand

6. marts 2023 0 Af admin

Husets ydre er noget af det vigtigste – især hvis man bor tæt med sine naboer. Derfor skal det se flot ud og vise, at man har styr på tingene. Dette gælder også alt det rundt om huset, som flisegange, indkørsel, græsplæne og bede. Sandshoppen kan hjælpe med renoveringen af alle de ting.

Jord, sten og sand til alle projekter

Til trods for deres navn er sand ikke det eneste, som Sandshoppen sælger. De har et stort udvalg af forskellige materialer, der kan bruges til underlag for en lang række projekter. De har for det først sand i en lang række afskygninger, der er beregnet til forskellige ting, om det er som afretning af overflade, som dekoration eller noget helt andet. Derudover har de et stort udvalg af grus og småsten, der kan bruges til indkørsler og bede og jord til bede og græsplænen. Der er derfor et stort udvalg at vælge imellem hos Sandshoppen, og der er sikkert også noget, der passer til dit projekt.

Professionel levering og håndtering

Sandshoppen er grundlagt af et transportfirma, så der er styr på det at få fragtet materialerne hjem til dig på den måde, som du vil have det. De fleste materialer skaffer de selv fra deres egen grusgrav i Danmark, og kun nogle få produkter er de nødt til at hente udefra. De er derfor inde over hele processen fra udvinding til levering af materialet. Hvis du ikke er interesseret i at få det leveret, kan du også komme forbi virksomhedens lokaler i Herning, hvor du kan hente materialerne selv. Her er de også villige til at hjælpe dig med at læsse tingene på, men du kan også selv få lov at gøre det, hvis du har lyst.

Kan hjælpe dig med at finde det rette materiale til dit projekt

Fordi Sandshoppen har så stort et udvalg af materialer, kan det sagtens blive besværligt at finde ud af, hvilken en man bør vælge til sit projekt. Her kan Sandshoppen også hjælpe med at rådgive om, hvordan de forskellige materialer bedst bruges og eventuelt vedligeholdes, så man bliver ved med at få det bedste resultat, og så kan man gøre op med sig selv om, hvilket materiale der passer bedst til ens egne behov. De kan også henvise dig til en række materialer, der kunne være en mulighed at bruge til det projekt, du skal i gang med, hvis du er tvivl om det. På den måde kan du også blive præsenteret for en mulighed, du måske ikke vidste var der.