Overraskede min mor

Overraskede min mor

2. marts 2023 347 Af redaktionen_dk

Min mor skulle til at fylde 60 år og det er ret stort synes jeg, hun var ved at blive en gammel kone og det synes jeg hun skulle fejres for.

Jeg ville planlægge en overraskelses fødselsdagsfest for hende, hvor jeg ville invitere hele familien og de venner hun har.

Det tror jeg aldrig at hun ville regne med ville ske og hun er heller ikke det største party menneske, hvilket betyder at hvis det var op til hende skulle vi slet ikke lave noget på hendes fødselsdag, men det er det ikke.

Jeg lejet et telt hos Festgear.dk og stole og borde hos shop.festgear.dk. og så pyntede jeg rigtig pænt op i haven så det hele stod flot og klart til når gæsterne kom.

Nu tænker i sikkert, hvordan kunne du gøre det i jeres have når i bor i samme hus, ja jeg sagde til hendes søster at hun skulle distrahere hende og få hende ud af huset indtil jeg var klar og gæsterne var kommet.

Hun havde ingen anelse om hvad der foregik, det var bare en normal pigetur hende og hendes søster tog på, men der ventede hende noget da hun kom hjem. Jeg sagde bevidst til hendes søster at hun skulle tage hende med ud og få klippet hår og lavet negle osv., så hun ville se godt ud til hendes egen fødselsdag.

Da de kom tilbage fra deres pigetur og vi fik overrasket min mor var det det bedste øjeblik man kunne havde.

Det var en hyggelig aften og jeg tror min mor var ret glad for at vi overraskede hende, måske er det det jeg skal gøre igen næste år.

Jeg havde også inviteret en masse venner som hun ikke kunne se så meget da hun er en travl kvinde og jeg tror det gjorde hende ekstra glad lige at kunne få en hyggelig aften med alle.