Sengetøj der giver mening = bambussengetøj

Sengetøj der giver mening = bambussengetøj

24. august 2021 1 Af redaktionen_dk

Folk er begyndt at blive mere miljøbevidste og miljøvenlige. Et materiale, der er ved at blive populært inden for mode, møbler og skønhedsprodukter, og det er bambus. I denne artikel vil vi fortælle om, hvorfor denne plante er blevet så populær i de seneste år. En af grundene er, at bambus kan høstes uden at fælde træer, hvilket gør det til en miljøvenlig ressource. Det er også et meget bæredygtigt produkt, fordi det vokser hurtigt og ikke har brug for kemikalier under forarbejdning eller fremstilling, som andre materialer har. Bambus er et alternativ til almindelige træer, som fældes uden respekt for natur og dyreliv. Flere store skovområder er ryddet, og det er et problem for vores generelle natur, for dyreliv og ikke mindst, hvor vores klima.

Fordele ved bambus

En af fordelene ved at bruge bambus er, at det kan høstes uden at fælde træer. En anden fordel er, at det vokser hurtigt og ikke har brug for kemikalier under forarbejdning eller fremstilling, som andre materialer har. Det har også en naturlig, antimikrobiel egenskab, hvilket betyder, at sengetøj fremstillet af dette materiale er mindre tilbøjeligt til at forårsag allergier, hudproblemer og er en sundere løsning.

Bambus indeholder også naturlige olier, der kan fungere som konserveringsmiddel mod bakterier, svamp og insekter. Det betyder, at det er et miljøvenligt materiale at bruge til sengetøj uden brug af kemikalier i fremstillingsprocessen. Bambus har også mange fordele for vores sundhed, såsom at det er godt for huden og har en naturlig temperaturregulering.

Rent sengetøj =bedre velvære

Vi kender alle det, når vi har fået lagt rent sengetøj på sengen, og skal i seng og sove første nat. Det er en rar følelse, at der er kommet rent sengetøj på, uanset, om det er sengetøj af bambus, bomuld, satin eller silke. Man ved, at sengetøjet er rent, det dufter af vaskemiddel, det dufter rent. Det er også rart med rent sengetøj, fordi man ved, at husstøvsmider, og, hvad der ellers bor i vores lune dyner, er døde. (Hvis man har vasket sengetøj på min. 60 grader).

Godt sengetøj betyder meget for vores søvn

Ordentlig sengetøj, som ikke hvirvler rundt om dynene, har også en stor betydning for vores generelle søvn. Hvis man har en ordentlig seng, dyne og hovedpude, så kan hurtigt falde ind i drømmeland. Mange køber billigt sengetøj, som hurtigt bliver grimt og slidt at se på. Men med sengetøj af bambus, så vil det forblive pænt, på grund af den høje kvalitet.

Hvem bør have bambussengetøj?

Bambus er allergi venlig, hvilket gør det egnet til de personer, som har tendens til at slå ud over ting, som lider meget af allergi, som ofte er syg. Det gælder både for voksne og børn. Uanset hvad, så vil det ikke skade nogen at ligge med sengetøj af bambus. Du kan også købe sengetøj af merinould og meget andre hos Rex Sengetøj.

Man kan garantere sig selv, at det kun er sundere for ens søvn, trivsel, og ikke mindst, for miljøet, som vi alle bør have mere fokus på.