Sæt præg på din boligindretning flot stofledning

Sæt præg på din boligindretning flot stofledning

11. september 2020 421 Af OutletLamper

Stofledninger, i stedet for plastiskledninger, er blevet rigtig populære de seneste år, hvilket man sagtens kan forstå. Stofledningen giver den simpelthen lampen et helt andet, mere stilrent look. Stofledning sælges enten i metermål eller i faste længder som f.eks. 5, 10 eller 15 meter. Det er langt nemmere (og billigere) for dig som kunde at købe stofledningen på metermål, da du på den måde kan bestille lige nøjagtig det antal meter stofledning du skal bruge. På den måde slipper du for at købe for meget og kassere det overskydende.

Hvorfor vælge stofledning?

Den ubestridt største fordel ved at montere stofledning på lamper fremfor plastik, er det visuelle. En almindelig plastikledning virker ligeså godt som en stofledning, men stofledningen er væsentlig mere dekorativ. Der skal ikke meget til men ved at udskifte til stofledning kan du, på en nem og billig måde, give din lampe og resten af lokalet et løft.

 

Farvede ledninger

En trend som ses mere og mere er tekstilledninger i forskellige farver. Stofledninger i farver er især populære til børneværelser, da de kan gøre værelset lidt mere spændende og farverigt. En farvet ledning kan både matche din lampe eller nogle af dine andre møbler, men den kan også hjælpe dig med at sætte lidt mere flavour på din boligindretning.

Den blå stofledning er en af de ledninger, som flest folk vælger at købe. Den blå ledning passer ind flere steder i hjemmet, men især på drengeværelset er den en succes.

Selvom de farvede ledninger stiger i popularitet og benyttes mere og mere, er sort ledning stadigvæk den fortrukne ledningsfarve hos de fleste. Den sorte går aldrig af mode og signalerer en form for rolighed i indretningen, uden at blive kedelig. Den tilføjer lige dét ekstra end man ser ved en almindelig hvid ledning.