Sådan kan låsesmeden hjælpe dig med nye låse

Sådan kan låsesmeden hjælpe dig med nye låse

9. november 2018 0 Af Anders

Når man er blevet låst ude af sin bolig i København, har man kun én ting i tankerne: Hvordan kommer man hurtigst muligt ind igen? Hvis nøglen er inde bag døren, knækket i låsen eller er blevet tabt på vejen, er låsesmeden pludselig din bedste ven.

Selvom du bare gerne vil have åbnet døren hurtigst muligt, er det dog en god idé lige at bruge et par minutter på at finde frem til rigtige låsesmed. København vrimler med låsesmede, så hvad er forskellen mellem dem?

  • Det vigtigste er nok responstiden. Du gider jo ikke stå ude foran døren hele dagen. Nogle låsesmede kan dukke op inden for en halv time i hele Storkøbenhavn. Det gælder eksempelvis låsesmeden HV Låseteknik,
  • Herefter skal du selvfølgelig have en låsesmed, som har erfaring og løser opgaven med et smil. Førnævnte låsesmed har mere end 10 års erfaring i branchen og mange tilfredse kunder.
  • Det sidste, der bør afgøre dit valg af låsesmed af prisen. Selvfølgelig vil du gerne hurtigst muligt ind af døren. Men det skal heller ikke ruinere dig at få adgang til dit eget hjem i København.

HV låseteknik har meget at tilbyde

Når du alligevel har fat i låsesmeden, kan I måske tage en snak om dine låse og nøgler generelt. For en god låsesmed kan faktisk meget mere end bare at dirke døre op med sin låsepistol. Det første i bør afklare er, om du har brug for en omkodning af låsen. Hvis du har ringet til låsesmeden, fordi du har mistet dine nøgler et sted i København, vil du måske føle dig mere sikker, hvis du får låsesmeden til at omkode låsen. En omkodning vil kort fortalt sige, at låsen ændres en anelse, således at den tabte nøgle ikke længere kan låse døren op. Dermed kan nøglen altså ikke heller bruges til indbrud, hvis de forkerte personer får fat i nøglen.

Det kan også være, at du netop er blevet låst ude, fordi din lås er gammel og slidt – det kan også føre til, at nøglen let knækker i låsen. Så er det på tide at snakke med låsesmeden om at få skiftet låsen ud. Et problem ved gamle lås er desuden, at de er lettere at dire eller bore op. Hos HV låseteknik i København kan du få gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du vælger dine nye låse:

  • Du skal vælge dit niveau af sikkerhed. De bedste låse er sikret mod dirke, bor og bankenøgler. De låse minimerer risikoen for at indbrudstyve overhovedet forsøger at bryde ind, men koster selvfølgelig også lidt mere.
  • Herefter skal du overveje, hvilken type bygning, du anskaffer nye låse til. Kolonihavehuset med et par billige fotokunst plakater behøver måske ikke samme heftige låsesystem som virksomheden i en forstad til København.
  • Til sidst skal du vælge antallet af nye låse. Skal alle låsene i bygningen skiftes ud? Eller er der blot tale om hovedindgangen?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type ny lås du bør vælge, kan du sagtens tale med låsesmeden om det.