Optimér din træning med træningsrum i eget hjem

Optimér din træning med træningsrum i eget hjem

15. april 2021 0 Af admin

Mange danskere er blevet rigtig glade for at træne, men det kan være svært, at få tid i hverdagen til at gå i fitnesscenter. Under coronapandemien har det faktisk været helt umuligt, da alle fitnesscentre har været lukket i mange måneder.

Der er blevet trænet ude, i hjemmet, og hvor vi ellers lige kunne komme til det.

Sådan træner du hjemme

Nogen er blevet rigtig glade for at træne hjemme, men de savner stadig alle de smarte ting fra fitnesscentrene. Der er dog hjælp at hente.

Det er vigtigt, at du får dig et overblik over, hvordan du træner, og hvad du synes, at du mangler i hjemmet. Mange kan nøjes med ganske få indkøb til hjemmetræning, og så sparer man jo også medlemskabet til fitnesscenter.

Vægte og andet udstyr

Et sæt håndvægte er til at komme i nærheden af. De kan faktisk tit købes brugt, og så er de endnu billigere. Dem kan du komme langt med i din træning.

Det kan også være, at du skal have en enkelt maskine eller andet hjemme. Det kan være en motionscykel, en romaskine eller måske en boksebold?

Det meste kan foldes eller klappes sammen, så det ikke fylder for meget, når det ikke er i brug. Det er supersmart.

Tilskud kan være smarte

Hvis du træner meget, så kan du overveje at kombinere det med tilskud såsom protein og glutamin. Det er selvfølgelig endnu vigtigere, at du får en sund og varieret kost i dagligdagen, så din krop får hvad den har brug for.

Holdtræning i hjemmet

Noget som mange kan savne, når de ikke går i fitnesscenter, er holdtræningen. Det er der heldigvis råd for. Er du glad for yoga, så er der en masse virkelig gode videoer på YouTube, hvor du bliver guidet igennem korte eller lange yoga-sessions. Her skal du bare have en yogamåtte, som kan rulles sammen og opbevares i et skab eller under en seng.

Er du mere til zumba eller anden træning i den dur, så findes der selvfølgelig også videoer til det. Der er både de gratis og dem man betaler for. Begge kan være gode, men dem man betaler for, har tit et godt sammensat program, som løber over flere videoer.

Det kræver bare internet og plads i stuen, så er du godt i gang med din hjemmetræning.