nyt hus, ny indretning, nye tider

nyt hus, ny indretning, nye tider

22. juni 2022 0 Af redaktionen_dk

I har sammen lavet en af de største investeringer i jeres liv. Det hele spiller, og i er så glade. Timerne indtil i skal indrette kan ikke gå hurtigt nok. For i vil bare gerne være i jeres nye oase. Men spørgsmålet er hvordan de hele skal se ud. Der er altid mange gode ideer, men at nå til enighed er svært. Vi har i denne artikel samlet nogle gode tips til, hvad man gøre for at indretningen kommer til sit fulde.

Badeværelset

Det skal ikke altid bare være hvidt. En ny trend er at bringe naturen ind. Farver der måske er lidt vovet. At pimpe sit badeværelse op har måske for mange været lidt et no-go. Men ikke mere! Tag hinanden i hånden og tag ud til den lokale klinke mand eller vvs butik. Mulighederne er uendelige og farvekombinationer skal ikke tilsidesættes. Prøv det hele af forretningen og snak med en ekspert. De har ofte nogle meget kvalificerede bud.

Børneværelset

Børneværelser har ofte et problem. De er ikke særlig store, men der er mange ting der skal opbevares. En evig kamp for forældre at finde plads til alle legesagerne. Derfor er det virkelig smart at indtænke opbevaringsplads i børneværelset. Det kan gøres på flere måder, men især sengen er et godt sted at starte. Prøv dig frem, få gode råd fra venner eller familie der allerede har haft børn. Måske kan du finde inspiration på nettet. Det er der i hvert fald stor chance for.

Haven

Et sted som tit bliver glemt. Og det synes vi er rigtig ærgerligt, for man kan indrette den til mange forskellige ting. Sjov, hygge og praktisk. Lav græsplænen om til en fodbold bane. Terrassen til et lille paradis, hvor der er købt de helt rigtige havemøbler. Et hjørne til grillen, og et sejl til at dække for solen på de ekstremt varme dage, og regnen på de kedelige og grå. Hold en fest, for alle. Bestil smørrebrød og andre godter. Jeres hus er nu indrettet med en masse gode ideer.