Bo på Frederiksberg

Bo på Frederiksberg

23. juni 2022 0 Af admin

Er du ved at skulle flyve fra reden? Higer du efter at opleve bylivet og studielivet i København? Kan du ikke vente med at starte dette nye kapitel i dit liv og omfavne alle de ting, som kommer til at følge med det? Så lej en lejlighed på Frederiksberg.

Hvorfor Frederiksberg?

Frederiksberg er et utroligt flot område, som egner sig perfekt til studerende. Det ligger tæt på centrum, hvor man kan mødes med venner. Der er dog også masser af gode steder, man kan mødes på selve Frederiksberg. Ud over de mange caféer, museer og teatre der er, hvor man kan få en kop kaffe og en god snak, ligger Zoologisk Have på Frederiksberg. Man kan med fordel købe et årskort dertil, så man året rundt har mulighed for at gå en hyggelig tur derinde og kigge på dyrene. Hvis man hælder mere til at skulle spare lidt på pengene som fattig studerende, så kan man nøjes med at lave en picnic i Frederiksberg Have. Hvis man sætter sig det rigtige sted i denne have, har man nemlig god udsigt til elefanterne, da disse to steder ligger lige op ad hinanden.

Blækhus Frederiksberg

Det var lidt om de udendørs områder, der er til at finde på Frederiksberg, men nu skal vi til det mere praktiske, som er faktisk at finde et sted at bo i dette smukke område. Når man kommer ind til København for første gang helt alene og på bar bund, er det rart, hvis man hurtigt kan skabe sig et netværk, så man føler sig tryg, fordi man er en del af et fællesskab. Dette er muligt i Blækhus, som tilbyder 188 smukke lejeboliger med eget tekøkken og badeværelse. Derudover er der en række fællesområder blandt andet køkken, fitness og tagterrasse. Dette er den perfekte kombination af, at man kan føle sig selvstændig og have sit eget private sted samtidig med, at man kan benytte sig af fællesområderne til at lære sine naboer at kende eller blot få sig nogle gode stunder med sine venner. Når man på denne måde får muligheden for at snakke med andre studerende om sin hverdag og man finder ud af, at andre måske bakser med de samme vanskeligheder som en selv eller, at andre har nogle sjove fortællinger om ting, de har oplevet i løbet af dagen, er det pludselig ikke så skræmmende at være flyttet hjemmefra alligevel.