Hvorfor vælge en privatalarm uden abonnement

Hvorfor vælge en privatalarm uden abonnement

11. december 2021 0 Af redaktionen_dk

Når du er på udkig efter en sikkerhedsløsning til hjemmet, er det første, du skal tænke over, om du ønsker en alarm med abonnement eller ej. Hvis svaret er “nej”, så er der mange fordele, der følger med det! Når du f.eks. køber en alarm uden abonnement, har du aldrig nogen forpligtelser hver måned. Du betaler for dit udstyr og er selv ansvarlig for vedligeholdelse, hvis der skulle ske noget med dit alarmsystem.

Hvor kan man bestille et alarmsystem?

Det kan du hos SD Teknik. Det er et firma, som har lavet flere forskellige, skræddersyet alarmsystemer. De tilbyder alarm og overvågningsystemer til private, hvor du både kan vælge et alarmsystem med abonnement og uden abonnement. At bestille et abonnement, uanset om det er med eller uden abonnement, så vil det skabe en indre ro og tryghed hos beboerne, for det er altid rart, når sikkerheden er i orden.

Hvis du vælger et abonnement med abonnement, så vil du betale et beløb hver måned, alt efter hvor stor/lille en pakkeløsning du har. Det er den højeste sikkerhedspakke, som SD Teknik tilbyder, og det, man egentlig betaler for, er, hvis alarmen skulle gå, og der er tale om et rigtig indbrud, så vil der automatisk blive sendt et opkald til Securitas (Verisure), hvortil de vil tage hånd om sagen, altså uden at du behøver at gøre noget som helst. Det er en pakke, som er god, hvis i ofte er ude af huset, for eksempel i et sommerhus.

Men hvis i er meget hjemme, og sjælendt forlader huset, så kan det bedst betale sig at vælge deres alarmsystem uden abonnement. Her betaler du ingen gebyrer, og der er ingen binding, du betaler altså kun for selve alarmsystemet og opsætningen. Du kan du altid opgradere og udvide din alarmpakke, når du føler et behov for det. Læs mere her.