Horsens og flere kunder i virksomheden

Horsens og flere kunder i virksomheden

28. januar 2022 350 Af redaktionen_dk

Er du nystartet virksomhed eller overvejer du bare hvordan du får flere kunder ind i din virksomhed i horsens så er der forskellige muligheder at se på. Når det kommer til at vælge sin markedsføring, så gør vi det her med henblik på at skabe salg via din hjemmeside. Det er nu engang derfor du har den

Optimering af hjemmesidens salg

 

  1. Gode tekster skaber bedre salg på din hjemmeside. Sproget må have for øje hvem der er målgruppen og samtidig være let læseligt for alle. Endog skal teksterne også være seo venlige.
  2. En hjemmeside fri for fejl. Laver din hjemmeside fejl som du ikke umiddelbart selv opdager? Google analytics er et godt værktøj til at analysere hvor brugerne falder fra. Et godt seo værktøj er også en nødvendighed, hvis man skal opdage fejl man umiddelbart ikke ser på en måske stor hjemmeside. 
  3. Servere det rette indhold de rette steder. Loader dit webshop de rette relevante produkter i forbindelse med visning af et produkt, det skaber mere salg. Salgskanaler er vigtige.

 

Optimering af salg på din hjemmeside vil bringe omkostningerne for at skaffe en kunde ned, uanset hvordan du vælger at markedsføre, det er et oplagt sted at starte. 

Affiliate marketing

Betal kun for et salg. 

Det lyder godt, det er det også.  Affiliate er reklamer der placeres af blog ejere specifikt der, hvor den enkelte reklame giver mening i et blogindlæg. Du er selv med til at fastsætte prisen for et salg, men den er nu styret lidt af konkurrencen. 

Google ads

Læg øjeblikket din hjemmeside i top i Horsens, på relevante søgetermer med google ads. Her styres prisen af konkurrencen og der betales pr. klik. (pr besøgende).

Facebook ads

Her betales for antal visninger. Derfor er det godt hvis din reklame på facebook er noget som folk ikke kan lade være med at klikke på. Noget gratis, et ekstra godt tilbud ect..

Seo

Få lavet SEO Horsens på din hjemmeside, altså lokal seo. Det vil have en kraftfuld effekt på din virksomhed, hvis du vælger, at investere i organisk vækst. Det er en langsigtet strategi der ender med lave omkostninger for markedsføring. 

Lokale online aviser/medier

De fleste større byer har lokale medier, der har rigtig mange besøgende på deres hjemmeside og deres sociale medier. Omtale her fra med et godt tilbud, måske åbningstilbud, kan være det helt rigtige valg at træffe. Her kan du risikere, at få utroligt meget for pengene.