Giv dine børns hverdag farve og personlighed

Giv dine børns hverdag farve og personlighed

21. januar 2022 1 Af redaktionen_dk

Ønsker du, ligesom så mange andre forældre, at bringe fest og liv ind i de daglige rutiner? Inspirer dine børn til at tage del i at skabe deres egen madpakke, ved at lade dem vælge den madkasse som afspejler deres personlighed. Se vores udvalg under ‘Madkasser børn’ på vores website.  

Hjælpen fra en farverig indpakning 

Alle forældre kender det traditionelle trummerum ved at skulle lave en madpakke til børnene hver dag. Til tider kan man endda ende med at glemme det til i sidste øjeblik. Hvad med at inddrage dine børn i denne proces og derved gøre det spændende for både dig selv, men også dit barn?  

Du kan gøre en hver morgen til en hyggelig stund, hvor dig og dit barn pakker en madkasse sammen. I kan snakke om jeres dag, eller du kan lære dem om vigtigheden ved sund kost. Uanset hvad samtaleemnet måtte være, så vil dit barn nyde dette øjeblik med dig, inden I skal ud ad døren. 

Du kan nemt få dit barn til at være interesseret i at lave deres madpakke, hvis du giver dem muligheden for selv at vælge deres madkasse. Derudover er der også et fint udvalg af drikkedunke, som matcher de forskellige madkasser. De forskellige produkter er alle præget af festlige farver og søde designs, som helt klart vil drage dine børn med ind i denne proces. 

Vælg den rigtige madkasse 

Du kan få madkasser med mange forskellige funktioner, såsom ruminddeler og kølelement.

Dit barn vil nyde vores sistema madkasser, og vil finde glæde i at deltage i at lave deres egen madpakke. Især hvis det betyder at de får lov til at bruge mere tid med dig om morgenen eller om aftenen. Gå ind på vores hjemmeside under ‘Madkasser børn’, og lad dit barn vælge den sistema madkasse og drikkedunk, som taler til dem.