Fodboldkampen der endte med at smadre min skærm

Fodboldkampen der endte med at smadre min skærm

9. september 2022 0 Af redaktionen_dk

Den var en fredag morgen. Klokken var omkring 7. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle i skole i dag. Det gad jeg bare slet ikke. Men jeg blev nødt til det. Jeg tog tøj på og begyndte at gøre mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Så begyndte jeg at gå ud ad døren. Jeg tog mod skolen. Jeg mødte min ven på vejen. Vi fulgtes til skole. Vi kom lige til tiden. Vi havde tidligt fri i dag. Lige inden weekenden. Vi havde fri klokke 12. Det var en kedelig dag. Efter skole snakkede mig og mine venner om at tage ud og spise fodbold. Det var de fleste friske på. Da vi så fik fri, tog vi mod fodboldbanen. Der spillede vi nogle kampe. Det blev rigtig hyggeligt. Vi spillede i flere timer. Men der skete desværre noget meget uheldigt imens vi spillede. Jeg fik tabt min telefon ud af lommen så den ramte direkte ned på asfalten hårdt. Skærmen smadrede fuldstændig. Det blev jeg virkelig ked af over. Jeg elskede min iPhone, og kunne ikke klare at have en med en smadret skærm, så at man nærmest ikke kunne bruge den. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg havde ikke råd til at betale for en ny skærm. Jeg tænkte jeg ville prøve at ringe til min forældre, og fortælle hvad der skete, så kan det være at de vil betale for en ny skærm til mig. Jeg ringede til min far, og fortalte det. Han forstod situationen, og sagde at han gerne ville betale. Jeg tog ned til en butik ved navn fixphone, hvor de hurtigt kunne få min skærm skiftet. Jeg blev så glad efter det. Jeg fik min iPhone tilbage med en helt ny skærm.