Find en god puf til stuen

Find en god puf til stuen

21. februar 2021 0 Af redaktionen_dk

Indretning betyder meget for danskerne, da hjemmet gerne skal afspejle ens familieliv. Hjemmet er det sted hvor du skal kunne slappe af og nyde omgivelserne. Er du ikke tilfreds med dit hjem, så kan du heller ikke slappe ordentligt af. Ifølge statistikker betyder indretning især meget for kvinder, da de ydre rammer gerne må være indbydende for gæster. Har du planer om at lave om i din stue, så er der mange måder du kan gøre det på. Nogen vælger at skifte alle deres møbler ud, imens andre nøjes med f.eks. at male.

Hvad passer til jeres stue?

Moden ændrer sig hele tiden, så det er meget svingende hvad der er populært at lave. Det er meget moderne at have en puf i stuen, da det giver noget mere plads til f.eks. gæster. Hvis du har en stor stue, vil det se godt ud at puffen står ude i rummet. Dette giver nogle andre proportioner i stedet for at alle møbler står op ad en væg. Puffen skal gerne matche din sofa således, at det er den samme farve der går igen. Danskerne kan godt lide at det hele er stilrent således, at der ikke er for mange farver i et rum. Dette kan godt være forstyrrende i forhold til det samlede indtryk af stuen. På hjemmesiden www.tinekhome.com kan du få en ide om hvilke slags puffer der findes på det danske marked.

Det hele skal passe sammen

Er du på udkig efter en ny sofa, kan du lige så godt undersøge, om det er muligt at få en puf i samme design. Ifølge statistikker er de fleste danskere glade for deres puf, da den kan bruges anset om der er gæster eller ej. Puffen kan f.eks. trækkes hen til sofaen, så du skaber en chaiselong sofa. Når det bare er dig og din partner som ser fjernsyn, så er det dejligt at kunne ligge ordentligt på sofaen. Dette kan du gøre ved at sætte puffen i forlængelse af sofaen.

Hvad er dine krav?

Det er vigtigt at vide hvilke krav du har til den kommende puf. På denne måde er det nemmere at sortere modeller fra. Nogen danskere er meget prisbevidste og vælger puf ud fra det budget de har lagt. Ofte hænger pris og kvalitet sammen når det kommer til møbler. Derfor skal du være afklaret med, at du ikke nødvendigvis får den optimale komfort ved at købe en billigere model. Andre danskere vægter f.eks. kvalitet højt, og har dermed ikke noget imod at give nogle flere penge for en god puf.

Se flere modeller i virkeligheden

Uanset hvad dine kriterier er, anbefales det, at du ser forskellige puffer i virkeligheden. På denne måde kan du afprøve dem og finde ud af hvad der vil fungere i din stue. Det er meget forskelligt hvilket prisleje en puf ligger indenfor. Du kan få helt billige modeller til under tusind kr., imens du kan komme til at give flere tusind kr. for en bedre kvalitet. Snak med din partner om hvad der vil fungere til jeres hjem. Det er vigtigt at det bliver en fælles beslutning, da I begge skal kunne se at den passer til jeres stil.