Brug rabatkoder, når du handler boligtilbehør på nettet

Brug rabatkoder, når du handler boligtilbehør på nettet

8. juni 2020 0 Af admin

Internethandlen er eksploderet på ganske få år, og i dag kan man købe næsten hvad som helst på internettet – blandt andet boligtilbehør og møbler i mange forskellige afskygninger.

Der er mange fordele ved at handle på nettet. Udvalget er større, og det er nemt at klikke sig rundt på forskellige webshops hjemme fra sofaen. Samtidig er der også gode muligheder for at spare penge. Det kan man fx gøre ved hjælp af rabatkoder.

Læs mere om rabatkoder nedenfor.

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode er, som begrebet meget præcist antyder, en kode, der giver en større eller mindre rabat, når man bruger den. Koderne kan være udstedt i forbindelse med særlige kampagner eller kan altid være tilgængelige for visse besøgende på en webshop – det kan fx være medlemmer af butikkens kundeklub, studerende eller lignende.

Det er forskelligt, hvor meget rabat man kan opnå ved at bruge en rabatkode. Nogle rabatkoder giver en procentvis rabat på alle varer på webshoppen, mens andre fx giver mængderabat eller rabat på bestemte typer af varer.

Rabatkoden bruger man ved at taste den ind, når man skal betale for de varer, man han samlet i sin indkøbskurv på webshoppen. Ofte vil der på samme side, som du skal indtaste fx leverings- og kortoplysninger være et felt, hvori man kan skrive en kode fra et gavekort eller et rabatkode. Er den givne rabatkode aktiv, kan du skrive den her, hvorefter den pågældende rabat fratrækkes prisen.

Findes der rabatkoder til alle webshops?

Nej. Der findes ikke rabatkoder til alle webshops. Som nævnt udstedes rabatkoder ofte i forbindelse med særlige kampagner fra forhandlerne eller løbende til butikkens kundeklub. Men det er ikke alle forhandlere, der bruger rabatkoder.

Inden for de seneste år er koderne dog steget i popularitet, så holder du godt øje på hjemmesiden og evt. i nyhedsbreve eller mails, kan du være heldig, at der pludselig dukker en kode op til din foretrukne møbel- og interiørforhandler. Især på møbler kan der være gode penge at spare med fx en procentvis rabat, fordi møbler ofte er større investeringer.

Får overblik over tilgængelige rabatkoder

Ønsker du en rabatkode til en bestemt butik, kan du enten vælge at holde øje med de meddelelser, butikken sender ud. Men du kan også vælge at bruge en sammenligningstjeneste, der gør det nemt at finde en aktuel rabatkode. Her kan du se en oversigt over rabatkoder til en lang række forhandlere og måske være heldig at finde din favorit.