Wallstickers bliver mere og mere populære i de danske hjem

Wallstickers bliver mere og mere populære i de danske hjem

15. december 2020 1 Af redaktionen_dk

Wallstickers er en meget populær vægdekoration, som har indtaget de danske hjem i stor stil. Hernede kan du blive klogere på wallstickers, hvilke muligheder du har med en wallsticker og ikke mindst hvor du finder de helt rette, der passer til dit hjem.

Giv dit hjem ekstra dynamik 

Vægdekoration er og forbliver altid noget helt unikt, som puster mere liv i dit hjem end du ser med det blotte øje. Wallstickers er blevet meget populære hen over de seneste 10 år. Det er blevet en trend, som de fleste mennesker er en del af. Hvis du synes, at dit hjem er blevet monotont og trænger til en god opfriskning, så prøv dig ad med nogle flotte wallstickers. Du skaber en enormt hyggelig og god atmosfære i hjemmet, hvad enten det er plakater, billeder, ure eller bare wallstickers. I dag kan du finde et væld af forskellige wallstickers, som har så mange motiver at du aldrig når at tjekke dem alle ud. 

Wallstickers kan du have i samtlige rum i hjemmet – der er ikke nogen regel om at du kun må have dem i soveværelset eller stuen. Som sagt, så er der rigtig mange motiver og temaer, så du kan nemt finde en wallsticker der passer til soveværelset eller køkkenet, eksempelvis. Køb dem her og få gjort dit hjem endnu mere personligt.

Til dit køkken 

Der er ingen tvivl om, at wallstickers, udover det udseendemæssige og atmosfæriske, også skaber meget personlighed i det pågældende rum. Hvis du dagligt bruger mange timer i køkkenet, så kunne en rigtig god ide være at finde nogle wallsticker med citater, som beskriver dig og dine køkkenevner, fra top til tå. Det kan også være nogle sjove citater, omhandlende nogle gamle brølere du før har lavet i køkkenet. Dette kan give dig et dagligt grin eller i det mindste et smil på læben. Wallstickers betyder mere for ens humør end som så. 

Til dit soveværelse 

Endnu en god og populær ide er, at hænge wallstickers op i soveværelset. Det kan enten være oppe i loftet eller blot på væggen. Det kan være, at du hver aften, inden du falder i søvn, gerne vil mindes om en specifik ferie eller rejse, som gør dig glad. Her kunne du så finde en wallsticker med et motiv der relaterer sig til de ting du tænker på. Det kan også være et motiverende citat fra dine bedsteforældre eller et idol, som du gerne vil se på hver aften inden du falder i søvn. Du kan også blot finde en wallsticker som relaterer sig til soveværelset. Men i sidste ende, er det kun dig og din fantasi der afgør hvordan din vægdekoration skal være. 

Design din egen personlige wallsticker

Der så mange forskellige at finde, at det godt kan blive svært at vælge den rette. Derfor kan vi varmt anbefale dig, at du selv personligt designer dine egne wallstickers, helt efter din smag og ønsker. Det gælder både størrelse, ramme, tekst, motiv og farve – du kan du frit lade din fantasi styre dig, og så vil du se hvilken fantastisk wallsticker du får.