3 nemme måder at rengøre vinduer i dit hjem på

3 nemme måder at rengøre vinduer i dit hjem på

11. september 2021 0 Af redaktionen_dk

Rengøring af vinduer i dit hjem kan være en tidskrævende og kedelig opgave. Men med bare en lille smule arbejde og tålmodighed kan du få skinnende rene vinduer på ingen tid!

I denne artikel vil vi diskutere 3 nemme måder at rengøre vinduer i dit hjem på:

– Det bedste værktøj til rengøring af vinduer i dit hjem

– Sådan rengøre du en vinduesrude

– Hvor ofte skal man pudse vinduer?

Værktøj, du skal bruge:

Du skal bruge en spand fyldt med varmt vand (tilsæt opvaskemiddel), en skuresvamp eller en indvasker, en effektiv og god skraber, og sidst, men ikke mindst, tørre klude.

Sådan pudser du vinduer:

Du tager din svamp eller indvasker, og gør den våd i sæbevandet. Så begynder du at vaske vinduets, både oppe og nede, i hjørner og kanter. Gerne i cirkulære bevægelser, så du sikrer dig, at alt snavs, (fugleklatter og andet) er væk. Så tager du din skraber, og begynder at skrabe vandet væk fra ruden. Dette kan gøres lodret eller vandet, men det vigtigste er, at du starter oppefra, og at du overlabber dine baner, så du sikrer dig, at alt vandet kommer væk fra ruden. Når alt vandet er væk, så tager du din tørre klud, og tørrer vinduets kanter.

Hvor ofte skal der pudses?

Spørger du en professionel vinduespudser, så vil de sige hver 1-2 måned. Hvis der går længere tid i mellem, så vil der ophobe sig mere skidt på dine ruder, og derfor kan man risikere, at al snavset ikke kan komme væk ved første pudsning. Derfor vil du skulle vaske det 2 gange. Hvilket gør det mere attraktivt, at pudse ruderne oftere.

Så i stedet for at “synde” en måned eller to med at pudse sine vinduer, hvor vinduerne når at blive synlige beskidte, så kan du pudse dem lidt oftere, og have rene ruder hele tiden.