Trampoliner til nedgravning

Trampoliner til nedgravning

9. marts 2022 0 Af admin

Leder du efter en sjov måde at få motion og tilbringe tid udendørs på? En nedgravet trampolin er måske lige det, du leder efter! I denne artikel vil vi nævne, hvad en nedgravet trampolin er, hvordan du installerer den og hvilke fordele der er ved at eje en. Vi vil også tage et kig på nogle sikkerhedsforanstaltninger, som du bør være opmærksom på, når du bruger din nedgravede trampolin.

Om nedgravet trampoliner

En nedgravet trampolin er en type trampolin, der er installeret i jorden. Det betyder, at trampolinen ikke er synlig over jorden, som en traditionel trampolin. I stedet er den skjult under jordens overflade.

Der er flere fordele ved at bruge en nedgravet trampolin. Til at begynde med er de meget mere æstetisk tiltalende end en traditionel trampolin. Hvis du har en stor baghave, vil du måske ikke have en stor, grim trampolin, der fylder meget. En nedgravet trampolin er også mere sikker end en traditionel trampolin. Med en traditionel trampolin er der altid en risiko for at falde ned og komme til skade. Med en nedgravet trampolin er der ingen risiko for at falde ned, da trampolinen er i niveau med jorden.

En anden fordel ved nedgravede trampoliner er, at det kan skabe et bedre hop. Man har nemlig mulighed for at få tilløb på, så man kan få ekstra kraft på.

Og sidst, men måske nok en af de bedste fordele ved nedgravede trampoliner, hvis du spørger forældre, så er det, at nedgravede trampoliner er stormsikret. Hvis den er monteret korrekt i jorden, så behøver man ikke at være bekymret for, om den skulle blæse væk i stormvejret.

Installation af en nedgravet trampolin

Det er ikke så svært at installere en nedgravet trampolin, som du måske tror. Først skal du grave et hul i din baghave, som er stort nok til at rumme trampolinen. Størrelsen af hullet varierer afhængigt af trampolinens størrelse, men det skal være mindst 1,5 meter bredt og 1,5 meter dybt.

Men det er ikke bare lige at grave ikke i hånden i hvert fald. Det er hårdt og fysisk krævende, alternativet er, at man lejer en minigraver, som kan grave det værste jord af, og så kan man selv finjustere med en skovl for at få en mere rund og lige kant.

Når du har gravet hullet, skal du placere trampolinen i hullet og fylde det op med jord omkring den. Sørg for at pakke jorden ned, så den er fast. Du kan også tilføje en lag sand oven på jorden for at holde den på plads.

Trampoliner er et alsidig legetøj

Nu, hvor din trampolin er installeret, er det tid til at have det sjovt, og det gælder både børn og voksne. For trampoliner generelt er en alsidig redskab, som kan bruges helt fra tumling af, til man bliver voksen. Det er et redskab, som man sjældent kan blive træt af, uanset om man er 7, 21 eller 34 år gammel.

Så hvis du ønsker en trampolin i græshøjde, så er en nedgravet trampolin lige sagen. Der findes mange forskellige typer, som både varierer i størrelse, kvalitet og fjedring, og prisen afspejler oftest kvaliteten af trampolinen.