Spisebord med udtræk til hverdag og fest

Spisebord med udtræk til hverdag og fest

20. april 2023 1 Af redaktionen_dk

Dette er en betalt artikel

Spisebord med udtræk – hjemmets fleksible helt

At købe et spisebord med udtræk er en god idé for en familie af flere grunde. For det første giver det en større fleksibilitet, når det kommer til at kunne rumme flere personer til måltider. Hvis man får gæster på besøg, kan udtrækket benyttes til at forlænge bordet og give ekstra siddepladser. Man kan kort sagt forvandle hjemmets sædvanlige spiseplads ved at benytte de ekstra udtræksplader. Et spisebord med udtræk kan også være praktisk for børnefamilien i hverdagen. Hvis børnene for eksempel skal lave lektier eller tegne, kan udtrækket give mere plads til aktiviteterne. Endelig kan et spisebord med udtræk også være økonomisk fordelagtigt. I stedet for at skulle købe et nyt bord, kan udtrækket benyttes til at tilpasse bordet til de skiftende behov. En praktisk løsning, til de omskiftelige behov.

 

Langbord eller spisebord med udtræk?

Et langbord og et spisebord med udtræk adskiller sig primært i design og størrelse. Langborde er typisk længere og smallere end spiseborde med udtræk og kan rumme flere personer på langsiden. Spiseborde med udtræk er ofte kortere og bredere, men kan udvides med en udtrækkelig plade for at give ekstra plads til flere personer. Mens langborde ofte anvendes til mere formelle arrangementer, såsom store familiefester og fejringer, er spiseborde med udtræk det pladsvenlige alternativ, der kan bruges til både formelle og uformelle spisearrangementer. Et langbord kan være en god mulighed for hjemmet med mere plads, men kan også udfylde en mere praktisk rolle da der er plads til flere aktiviteter på én og samme tid.

 

Festlige middage ved familiens langbord

Et langbord kan være et godt valg for en familie, der har et større spiserum eller behov for at kunne rumme flere personer til større arrangementer. Hvis man som familie ynder at holde større middage, kan et langbord være en praktisk løsning. Langborde kan give en følelse af elegance og skabe en særlig stemning ved festlige anledninger og så kan valget af et langbord også træffes af æstetiske grunde. Et langbord kan nemlig give et elegant og formelt udtryk til et spiserum. Livin (https://livin.dk/512-dublin-langbord/) producerer holdbare og dansk designede langborde til overkommelige priser. Bordene produceres på deres danske fabrik og pynter flere danske hjem.

 

Det praktiske spisebord med udtræk

Et spisebord med udtræk kan være et godt valg for en familie, der ønsker fleksibilitet i deres spiserum, da det kan udvides efter behov for at give ekstra plads til flere personer. Familier, der ønsker at have muligheden for at skifte udseendet i deres spiserum, kan også vælge et udtræksbord. Med en udtrækkelig plade kan bordets størrelse tilpasses og ændres efter familiens ønsker og behov. At vælge et udtrækkeligt spisebord kan også være fordelagtigt rent økonomisk. Ved at vælge et spisebord med udtræk kan man spare penge, da man ikke behøver at købe et helt nyt bord, hvis behovet for ekstra plads opstår.