Seler til din stil  

Seler til din stil  

10. april 2021 0 Af admin

Seler til din stil  

Seler til mænd er den anderledes mulighed for dig, som ønsker at holde bukserne oppe. Mange benytter i dag livrem til at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Da det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan sagtens ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en god løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en normal del af undertøjet, da man monterede det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ej anset som værende rigtigt brugt at have uden på sin trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev snart et populært beslutning at seler til mænd blev påført uden på trøjen.  

Benyttes til flere af typer for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er i dag et mere unikt valg at benytte, da det skiller sig ud fra mængden og giver dig valget for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alverdens fester for at sætte sit eget personlige punkt på ens look. Her kan man samtidig vælge i mellem en flere forskellige modeller af seler og forskellige farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos BalderClothes har vi valgt at anvende et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da det er med til at gøre en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som de fleste har inden under seler til mænd.  Men kan også sagtens benyttes, hvis man blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler du et personligt kendetegn? 

Mangler man muligvis en smule identitet eller en del af dit klædeskab, som er med til at udskille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det snildt kan blive ens kendetegn for hvem du er og derved giver ens outfit et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ikke nogle lov om at du ikke kan bruge seler til mænd sammen med en livrem, men det er en uskreven viden, at det ej er svaret at anvende disse to bukseholdere på samme tid. som det i dag er blevet til. Når bare man er indforstået med denne uskrevne regel er det blot tankerne, som sætter rammer for hvad du kan sammensætte med seler til mænd. Typisk er seler til mænd en accessorie, hvis man bør have en lidt pænere påklædning på og dermed er seler til mænd hyppigst anvendt uden på en skjorte, men har man en smuk bluse eller t-shirt, uden motiv også være en flot løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, som er moderne og dermed kan du være blandt firstmovers til at bringe dem tilbage på beatet. BalderClothes er selv tosset med denne mode udvikling og har derfor et udvalg af seler til mænd, så man har muligheden for at vælge netop de seler, som passer til ens personlige look.