Sådan holder du en fed fest i et festtelt

Sådan holder du en fed fest i et festtelt

20. juni 2022 0 Af admin

En fest kræver rigtig meget forberedelse, hvis du gerne vil gøre festen til en fed fest, som alle snakker om i lang tid efter. Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at folk skal mingle, stemningen skal være afslappet og humøret højt, er det oplagt at vælge at holde festen i et festtelt. Der er bare noget hel særligt ved den stemning, der skabes udenfor, hvis man sammenligner med en fest, der afholdes i almindelige festlokaler. Læs med videre og få godt inspiration til, hvordan du kan rette an til den fedeste udendørs fest i et festtelt.

Gæsterne giver den mere gas til fest udenfor

Der er typisk meget mere luft mellem gæsterne, når en fest holdes udenfor. De har en tendens til at skifte rundt på pladserne efter middagen og bande sig med hinanden. Derfor kan det være en god idé at opsætte nogle ekstra borde, som folk an sætte sig hen til, når der serveres kaffe.

Med et telt kan du pynte op i flere dage i forvejen. Du har ikke blot den ene aften inden festen afholdes, som ofte er tilfældet, når man lejer festlokaler. Du kan derfor gå i ro og mag og pynte op med balloner, flagbannere, pomponer og hvad der ellers hører til.

Hyggelig belysning i festteltet

Det er også blevet yderst populært med hyggelig belysning langs stængerne i teltet. Her kan du eksempelvis bruge syltetøjsglas, som du selv har dekoreret i nogle farver, der passer til resten af temaet. Her kan du sætte LED fyrfadslys og hænge dem op langs kanten i en snor eller halmstrik. Er du ikke så kreativt anlagt, kan du også finde nogle billige LED lyskæder i diverse byggemarkeder, som du kan sno langs teltstængerne. Denne hygge-belysning har rigtig meget at sige i forhold til stemningen, og så ser det rigtig flot ud om aftenen, når mørket falder på. Det kan næsten se helt romantisk ud.

Festtelt med gulv

Når du lejer et telt til fest, kan du også leje et gulv. Derved kan dine gæster stadig slå sig løs på dansegulvet, når aftenen skrider frem og alkoholprocenten stiger. Læs mere på telttilfest.dk. Sæt nogle gode højtalere ud og sæt sin yndlingsplayliste på, som folk an danse til og synge med på. Vær dog forberedt på, at gæsterne hurtigt overtager anlægget, når de vil skifte sange. Når festen er slut, kommer der nogen og piller teltet ned igen. Nemmere bliver det ikke.