Sådan gør du dit hjem til et luksushotel

Sådan gør du dit hjem til et luksushotel

31. januar 2021 3 Af redaktionen_dk

Det er ikke anbefalet at tage på hotel i øjeblikket, men det betyder ikke, at du skal give afkald på alle livets glæder. Med lidt fantasi og kreativitet kan du gøre dit hjem om til et hotel, hvor alting er hyggeligt, nemt og lækkert. Her er der samlet lidt inspiration til, hvordan du kan byde et hotelophold indenfor.

Lav lækker mad

Noget af det primære ved et hotelophold er, hvor nemt det er. Du skal ikke tænke på at lave mad eller gøre rent. Så nemt kan det ikke gøres derhjemme, men du kan bringe elementer fra hotellet med hjem. Med en grøntsagskasse kan du få lækre, billige grøntsager hjem, som du frit kan bruge i din madlavning. Det gør aftensmaden til en lettere opgave, og det er med til at holde dig sund og bekymringsfri. På den måde kan du få den nemme fornemmelse af et hotelophold med ind i din hverdag.

Gør hjemmet hyggeligt

Hvis du gerne vil holde hotelophold for en aften eller en weekend, så er det det værd at bruge lidt tid på at dekorere. Du kan finde de blødeste tæpper frem, sætte en solseng op inde i stuen og fylde lokalet med stearinlys med duft. Hvis du er villig til virkelig at leve dig ind i det, kan du få en sjov og afslappende oplevelse ud af det. Har du børn eller en partner, vil de garanteret også være med på det.

Lav et hjemmespa

Gå hele vejen med et hjemmespa. Køb badebomber og bobler til dit badekar og slyng en morgenkåbe om dig bagefter. Har du ikke et badekar, kan du stadig tage et varmt brusebad og ligge i en morgenkåbe, imens du gør de efterfølgende aktiviteter. Du kan eventuelt lægge neglelak på, du kan læse en god bog, måske kan din partner give dig en behagelig massage, eller du kan sidde og slappe af med en cocktail. Det er sjovt og forfriskende at lade som om, at man er et andet sted.

Se det bedste på TV

Imens du ligger og slapper af efter dit bad, kan du se det bedste, som det morderne fjernsyn tilbyder. Ser du en rolig film, kan det forstærke effekten af, at du tager en pause fra hverdagen og bare skal slappe af. Med vor tids streamingtjenester kan du se de allerbedste film på TV i aften. Det er en perfekt afslutning på en lækker aften, hvor du har koblet af.

Man må også gerne lege som voksen

Ja, det lyder måske lidt fjollet og lidt som en leg. Men der er intet galt i at lege som voksen. Nogle gange har vores hjerner bare brug for noget anderledes. At lade som om er sjovt, det er forfriskende, og deltager din familie i ideen, vil det styrke jeres forhold. Det er dit hjem; du skal kunne gøre hvad som helst, som du har lyst til, i det miljø. Vi skal helst ikke begive os ud i verden i øjeblikket, men det betyder ikke, at du ikke kan lade små bidder af verden komme indenfor.