Sådan forholder du dig når du skal flytte

Sådan forholder du dig når du skal flytte

15. september 2021 1 Af redaktionen_dk

Så er dagen endelig kommet, og det er tid til at flytte. Det første, du skal gøre, er at sørge for, at du har bestilt en flyttebil. Du skal også sørge for, at dine venner og familie ved, at de skal hjælpe dig på den store dag. Men vigtigst af alt skal du pakke så meget som muligt i kasser!

Forbered dig så godt som muligt

Sørg for at pakke alt det mest nødvendige først, og husk at mærke hver enkelt kasse, om den skulle være overfyldt. Når du har pakket det mest nødvendige, kan du holde en pause og gå videre til andre ting. Jo mindre de er, jo nemmere, bliver det for dig senere på dagen, når alt er stablet op i kasser i hele huset!

Skriv ude på papkasserne, hvad der er i, og hvis du er rigtig smart, så skriv også ude på kassen, hvor kassen skal stilles henne i den nye bolig. På den måde, kan du spare dig selv for energien på at organisere, hvor kasserne skal stilles.

En god ting er, at du bør spørge venner og familie, om de kan hjælpe dig på dagen i god tid, så du ikke står på selve dagen, og ingen hjælp har. Jo mere du forbereder dig til den store flyttedag, jo mindre stressende vil dagen også blive. Men det er stort set umuligt, ikke at blive bare lidt stresset og påvirket af hele situationen. Der er mange ting der skal gøres på forholdsvis kort tid, og det kan være et stort pres at være tovholder for det hele. Hvis man ikke er vant til at have mange bolde i luften på samme tid, så kan det være en mental, hård dag. Derfor vil det være bedst, at have en veninde eller to, dine forældre eller kæresten, til at hjælpe dig med at holde presset.

Hyr et flyttefirma med bred erfaring

Det sidste man ønsker sig, er at modtage nogle flyttemænd, som ikke har styr på, hvordan man pakker bilen på den mest struktureret måde. Når flytterne kommer, så start med at brug 5-10 minutter på, lige at sige hej til dem, og sætte dem ind i, hvordan du gerne vil have, at flyttedagen skal foregå. På den måde undgår man også, at der opstår misforståelser.

Et godt flyttefirma der kan hjælpe med din flytning, er Nemovo. De hjælper med private flytninger i København og generelt hele sjælland. De kan hjælpe med at pakke ned, flytte og pakke ud igen i dit nye sted.

Når du ankommer til det nye sted

Sørg for at tage en pause og nyde din første øl, når du ankommer til det nye sted! Det er tid til at fejre det. Du er flyttet ind i dit nye hjem, flytningen er veloverstået. Flyttemændene kan hjælpe dig med at pakke ud, men e fleste ønsker bare, at de største, og tunge ting, bliver placeret, og papkasserne vil de fleste selv gerne tage én efter én. Nemovo kan hjælpe dig med at flytte, klik her for at læse mere om firmaet.