Ny kapok madras – vejen mod en bedre søvn

Ny kapok madras – vejen mod en bedre søvn

19. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

Om natten gælder det bare med, at sove så godt som muligt. Der kan være mange ting der spiller ind på, om du sover godt eller ej. Men en af tingene er helt sikkert dit sengetøj og din madras. Hvis du skifter til en kapok madras eller en kapok rullemadras, kan du opleve hvor stor forskel det kan gøre, at have en kvalitets madras.

Fordele ved kapok:

  • temperaturregulerende
  • allergivenligt
  • miljøvenligt
  • superlet

 

Måske har du stødt på kapok før

Mange mennesker kender ikke til kapok – endnu. Men måske er du en af dem der gør. Du har måske stødt på det mens du har søgt på økologisk tøj til kvinder, hvilket umiddelbart lyder lidt underligt. Men der er en mening med det. Kapok er nemlig et meget miljøvenligt materiale, så de steder der fokuserer på at fremvise de mest miljøansvarlige materialer, har også kapok. Derfor kan du finde det, når du samtidig leder efter miljøvenligt tøj.

Har du det varmt om natten?

Hvis du har det varmt når du sover, eller døjer med at vågne badet i sved regelmæssigt, så er det muligt, at en kapok madras kan afhjælpe lidt på det. Mange har det varmt om natten, og tænker det er uundgåeligt. Men en bedre madras kan faktisk hjælpe en del.

En allergivenlig madras?

Døjer du med allergi? Klør det når du skal sove, eller løber næsen når du lægger dig ned i sengen? Så kan det være du er lidt allergisk overfor støv. Og her kan det hjælpe at skifte madras. Kapok er naturligt allergivenligt, og du vil derfor højst sandsynligt opdage at du vil døje mindre med allergi, når du skal sove, hvis du prøver en allergivenlig kapok madras. 

En del af de miljøvenlige valg vi skal tage

Vi skal være mere grønne i vores hverdag. Det betyder vi skal vælge miljøvenligt. Et sted man kan gøre det, er når du, eller dit barn, skal have en ny madras. Her kan man overveje, hvilket materiale det er lavet i, og om det er det mest hensigtsmæssige. Hvis du tænker over dit forbrug på den måde, er kapok helt klart en god vej frem. 

Du kan prøve kapok og se om det ikke er noget for dig. Hvis du vil have kvalitet til din søvn, og samtidig tænke på miljøet, så er en kapok madras et super valg.