Mangler man Bluetooth pods? 

Mangler man Bluetooth pods? 

29. april 2021 351 Af redaktionen_dk

Mangler man Bluetooth pods? 

Hos Blackpods dk kan man se et enormt sortiment af Bluetooth pods, blackpods dk er eksperter inden for Apple AirPods, og ved derfor hvad der er vigtigt, hvis man skal handle nye trådløst headset. Noget af det vigtigste du skal tage højde for er brugstiden, altså hvor meget tid du kan bruge på din favoritpodscast eller ens favorit nummer. Er man ude at gå en kort tur og vil høre musik på hele tiden er det altafgørende, at høretelefonerne kan spille i så lang tid, som du forventer at være afsted i skoven for at gå.  

Genopladeligt etui 

Mange moderne Bluetooth headset er med et etui, som er en bitte boks, som man kan sætte sine Blackpods i. Her assisterer etuiet en med at holde overblik over dit Bluetooth headset i og derved sikrer, at man ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig benyttes som powerbank, så mens du ikke bruger til podcast, så oplader de ens Bluetooth pods og du vil kunne opleve en bedre over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth headset er en stor del af dagligdagen, da man ofte benytter disse i din dagligdag. Her tager du Bluetooth høretelefoner frem når man skal vente på noget eller er i tog trafik. Derfor er det vigtigt at man har ladet Apple AirPods op, så du ikke behøver kigge ud i luften og ej kan lytte til musik.  

Er du et sportsmenneske? 

Er du i fitnesscenteret og ofte opdager at der er et kabel i vejen, der forstyrre dig i for at man kan gøre din øvelse rigtigt, så er Apple AirPods den rette løsning til en, da de ikke har ledning og herved garanterer en at der ikke er noget, der irriterer en, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ej udelukkende i sportens verden, at Apple AirPods er uundværlige, da de sagtens kan bruges i hjemmet, når man hænger tøj op fordi du kan benytte ens tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en bitter pligt, som du skal klare derhjemme og som du bare helst vil slippe for.  

Kan bruges ved jobbet 

trådløst headset kan bruges, hvis man er på jobbet og vil føre opkald, da mange Bluetooth pods nu er med indspiller, så du undgår for at skulle have mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan man nemlig benytte begge hænder samtidig og kan hurtige klare en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth headset er uden ledning og dermed undgår du det besværlige ledningspinat, som du snildt kan have med headsets, der har ledninger, der hurtigt kan blive krøllet sammen og herved tager en tid at vikle ud for bare at skulle lytte til lydbog. Med Bluetooth pods slipper man hele det besvær, som kan komme ved høretelefoner der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne gå i stykker og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan du let slippe for med trådløst headset 

Hos os ser du ens næste trådløst headset.