Malerier til stuen

Malerier til stuen

29. juni 2024 1 Af

Boligindretning med unikke malerier til stuen

En vigtig og meget personlig brik til din boligindretning er unikke malerier. De sætter det helt personlige præg på dit hjem. Her kan du tilføje noget, som du ikke finder i nogle andre hjem. Du kan få noget, som både passer til dine farver, og samtidig tilfører stuen en helt speciel energi.

Definitionen på unika malerier er meget forskellig ud fra, hvem du spørger. Der er store malerifirmaer, som ansætter kunstnere til at kopiere deres egne malerier i flere eksemplarer og i forskellige størrelser.

De kaldes unikke håndmalede malerier malet af en ægte kunstner. De er unikke, fordi de ikke er 100% ens, selvom de er kopier.

Ligeledes er der nogle firmaer, der laver print af malerier, og så får de nogle kunstnere til at male lidt oven på disse tryk. De kan´ldes også unikke og håndmalede, da de igen ikke er 100% ens.

Men set ud fra en kunstners synspunkt, mangler disse malerier essensen af det virkelig originale maleri – nemlig den energi, der ligger i et værk, som er skabt fra hjertet. Et værk som er malet ud fra en indre tilskyndelse til at skabe noget, som ikke bare skal være dekorativt.

Netop sådan et virkeligt maleri kan tilføre dit hjem en helt særlig energi. Det er ikke blot en pæn dekoration, men et værk, som kan tale til dig.

Der er det ved malerier, at du ikke behøver at have forstand på kunst for at mærke deres energi. For det er ikke forstanden, kunsten taler til – men hjertet.

Hvis du oplever at mærke et maleri og føle, at det taler til dig, så kan det give dig energi og glæde hver dag, når du ser det på din væg. Så er det ikke længere kun en pæn dekoration i din stue.

Se her, hvad du kan finde af unikke håndmalede malerier med sjæl